Cosmin Seleși are succes în muzică, după ce a renunțat la televiziune. „Suntem 11 în formație completă”

Cosmin Seleși a lucrat ani de zile ca prezentator la „Te cunosc de undeva!', la Antena 1. Acum, el s-a retras, iar locul i-a fost luat de Pepe. S-a și reinventat, căci acum se ocupă de muzică, are și propria formație alături de care merge la evenimente.

De mulți ani de zile Cosmin Seleși își dorea propria formație. Acum o are, proiectul i-a reușit. „Suntem 11 în total, cu mine în formație completă. Nu a fost ușor să-mi găsesc partenerii, din diverse motive și pretenții, de ambele părți. Mă bucur însă că am reușit să-mi duc la capăt acest proiect, la care lucrez de nouă sau zece ani', a dezvăluit Seleși pentru playtech.ro.

Actorul nu a lansat propriile piese, ci cântă șlagăre foarte cunoscute de români. „Am mizat aproape totul pe muzica românească a anilor 80, 90 și 2000. Am crezut că muzica asta poate spune și tinerei generații și am reușit să câștig pariul cu mine însumi. Pe alocuri am și reorchestrate unele piese, cu ajutorul celor din Cosmin Seleși Orchestra, dar în mare e vorba despre zeci de piese clasice, care îmi sunt la fel de dragi ca atunci când le-am auzit prima dată', mai spune fostul prezentator de la Antena 1.

cosmin-selesi-face-muzica-2SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Cosmin Seleși e deja prezent la evenimente, la nunți, la botezuri, are aproximativ 25 de petreceri pe listă pentru anul acesta deja. „Acum doi ani, cu pandemia asta, am avut vreo 20 de evenimente anulate. În prezent, am reușit să găsim aproape 25 de evenimente la care vom cânta anul acesta. Și nu suntem nici măcar la jumătatea anului. Fiindcă muzica noastră e valabilă oricând. Și vara, și toamna, și iarna! Oricând!', a încheiat el.

Se știe căel e și actor, în prezent Cosmin Seleși se ocupă și de promovarea filmului „Secretul lui Zorillo', care a apărut pe data de 22 aprilie în cinematografe.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete