Cosmin Natanticu a fost dependent de jocurile de noroc. Cum a scăpat de acest viciu

Cosmin Natanticu a fost invitat la podcastul lui Radu Țibulcă, „Vin de-o poveste', unde a recunoscut că a fost dependent de jocurile de noroc. Actorul a explicat și cum a scăpat de acest viciu.

Puțini știu faptul că în urmă cu mai mulți ani, Cosmin Natanticu a avut probleme cu jocurile de noroc. El devenise dependent de „păcănele' și soția sa, Eliza, a fost cea care l-a ajutat să treacă peste această situație.

Invitat la podcastul „Vin de-o poveste' cu Radu Țibulcă, Cosmin Natanticu a povestit cum a început dependența lui față de jocurile de noroc. Comediantul a declarat că de multe ori a dat la cazinou și de Alex Bogdan, actorul care a recunoscut și el că a avut probleme mari din această cauză. Când a văzut prima dată că a câștigat, Cosmin a încercat să joace din nou, astfel a devenit dependent.

„Și eu am fost jucător de păcănele și de jocuri de noroc și am fost dependent. Am și eu niște povești. Acum nu vreau să-l imit pe Alex Bogdan, dar nu eram la nivelul ăla. Eu nu am jucat niciodată pe telefon, acolo mi se pare că te fură mai tare. La păcănele pe telefon e mai ușor să pierzi decât într-o sală de noroc.

„Când am băgat și am văzut că din 50 de lei am făcut 300 de lei, atunci am zis: «Hai să mai mergem o dată»'

Eram la Taxi Driver și nu suportam jocurile de noroc. Era moda cu bingo pe atunci. Și noi când stăteam la Taxi Driver, la Universitate, lângă statuie era un cazinou. Ne-am băgat la un cazinou la Universitate și am băgat 50 de lei. Am pus pe numerele mele norocoase și am câștigat. Când am băgat și am văzut că din 50 de lei am făcut 300 de lei, atunci am zis: «Hai să mai mergem o dată». Nici nu aveam atunci cine știe ce salariu. Nu am mai câștigat, dar m-a prins. Îmi plăcea că era live, cu dealer, fumai gratis, mâncai gratis, bei gratis și am renunțat că îmi era rușine de oamenii ăia că vedeau că mă duceam mai mult să mănânc și să beau gratis', a povestit Cosmin Natanticu, potrivit Libertatea.

https://www.youtube.com/watch?v=4PfluqZT15w&t=4228s

La cazinou a renunțat după ce și-a dat seama că nu are bani pentru așa ceva, însă a căzut apoi în patima „păcănelelor'. Cosmin Natanticu pierdea mulți bani și ajunsese să își mintă soția că merge la birou să scrie, în timp ce el era la sala de jocuri.

„Am renunțat că mi-am dat seama că eu nu am bani de cazinou. Eu eram îngropat financiar. Din puținul pe care îl aveam mă mai duceam să-l dau și la cazinou. Rar mă duceam și plecam cu bani. (…) Și am mers cu un coleg la păcănele. Nu înțelegeam nimic inițial și să mă uit la el cum joacă era plictisitor. El îmi băga 20 de lei ca să nu mă plictisesc. Atunci aveam și bani, pentru că lucram la PRO TV. Vreo doi ani de zile mergeam regulat. Nu erau sume mari, dar niște zeci de milioane se întâmpla să mai pierd. Nu mergeam cu bani mulți la noi. Relația m-a făcut să renunț. Plecam de acasă și îmi era rușine să îi zic lui Eliza că mă duc la păcănele.

„Ajungeam acasă pachet de nervi, eram absent și nervos, și Eliza nu înțelegea ce-i cu mine, credea că am pe altcineva'

Îi spuneam că mă duc la birou, să scriem. Noi ajunsesem să spunem cazinoului birou. Mergeam și pierdeam 500, 700, 1.000 de lei. Veneam pachet de nervi acasă, tensionat, pentru că tu stai acolo și pierzi 500 de lei, apoi începi urmărirea banilor tăi pierduți. Uite așa, te duceai în 1.000 de lei și sperai să câștigi măcar banii băgați și să pleci. Din 1.000 de lei se făceau 1.500, apoi 2.000 de lei, nu mai aveai, înnebuneai, spui că nu mai vii niciodată, ne blestemam, ne spuneam unul altuia să ne prindem mâinile în ușa de la lift. Ajungeam acasă pachet de nervi, eram absent și nervos, și Eliza nu înțelegea ce-i cu mine, credea că am pe altcineva și nu o mai suport pe ea, că mă întâlnesc cu o altă fată'.

Cosmin-Natanticu-jocuri-de-norocSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

La un moment dat, el și-a luat inima în dinți și i-a povestit Elizei despre viciul pe care îl are. Cosmin Natanticu s-a oprit când soția sa i-a fost alături și i-a dat sfaturi prețioase.

„Într-o noapte i-am zis că mă duc la păcănele. Eu nu plecam noaptea de acasă. Plecam 3 ore, de la 15 la 18. În momentul în care am discutat s-a rupt tot. Ea mi-a zis: «sunt banii tăi, faci ce vrei, nu eram nici căsătoriți», dar mi-a zis: «nu e păcat? Vii nervos, pierzi și bani. Putem să mergem într-o vacanță. Putem să mergem la munte, să ne luăm haine. Găsește altceva care să-ți dea satisfacție»'.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete