Cosmin Cernat a dat Canada pe România: „Voiam să mă întorc singur”

Cosmin Cernat este unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori TV din România. În urmă cu câțiva ani, acesta s-a mutat împreună cu familia în Canada, însă la scurt timp după filmarea emisiunii „Exatlon', s-au întors în România și nu au mai plecat.

Cosmin Cernat a ales să rămână în România și lucrează la Radio Impuls. Decizia de a rămâne pe meleaguri natale a fost luată pentru copii. Fetele lui, Ayana și Maya, dar și băiatul Mădălinei, soția lui, au vrut să rămână în țară pentru a-și continua studiile.

„Aproape doi ani am locuit în Canada, nu mai am nimic acolo, doar prieteni foarte buni care m-au ajutat când am ajuns acolo. Am avut Exatlonul, după care am rămas aici, am mai făcut Fan Arena. Am rămas aici, plus că fiica-mea cea mare a vrut la facultate aici, la ASE, nu a mai vrut să se întoarcă, înțeleg. E tânără, normal, nevastă-mea a zis și ea că mai bine rămânem aici, Matei nici el nu prea a vrut, degeaba voiam eu să mă întorc singur în Canada.

Nu țineam neapărat, pentru mine a fost o experiență foarte interesantă. Acum Mădălina lucrează în televiziune, exact ce a făcut o viață întreagă, noi ne-am cunoscut la Kanal D. Acum lucrează la Aleph News, în spatele camerelor, nu îi place pe sticlă. A apărut de câteva ori, dar nu-i place', a declarat Cosmin pentru Impact.ro.

În prezent, Cosmin Cernat nu are nimic planificat pentru vara aceasta. Prezentatorul susține că este dificil să organizezi ceva atunci când sunt implicate mai multe persoane, iar preocupările fiecăruia sunt diferite.

„Sincer, la vârsta mea, când albești, nu mai minți, nu cred că plecăm nicăieri. Stau pe aici. Am avut niște evenimente de alergare montană, în Apuseni, și am stat acolo vreo 10 zile. Mai am încă unul tot acolo și mai stăm probabil tot 10 zile cu gașca.

La 5 persoane să le organizezi programul nu e prea simplu. Fata cea mare are 20 de ani, ea vine la ta-su cum mă duc și eu la tata, când am chef. Fata cea mică are 13 ani și are alte preocupări, Matei la fel, el face 18 ani anul acesta. În Apuseni am fost cu Matei, fata cea mare și lucrează, nu doar studiază, voia să vină și ea, dar nu a putut să plece de la serviciu, cea mică era la școală, de asta spun că să armonizezi 5 persoane e complicat, dar e interesant', a explicat el pentru sursa citată.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete