Coronavirus: TOP 5 vești bune ale zilei

OK. Este adevărat. Coronavirusul există. Epidemia de coronavirus face victime în toată lumea. Numărul oamenilor care pierd lupta cu acest virus este imens.

Pe lângă toate aceste aspecte negative, viața merge mai departe. Lucrurile pozitive ies la suprafață. Veștile bune sunt musai de împărtășit.

Misiunea Revistei Avantaje este aceea de a trimite către toată lumea pozitiv. Bun atunci… care este astăzi „TOP 5 vești bune ale zilei'?

1. Organizația „Dăruiește Viață' a demarat construcțiile unui spital modular în curte Spitalului Elias. În unitatea sanitară vor fi tratați pacienții diagnosticați cu noul coronavirus. Sub deviza „Ridică un spital, române!', organizația se implică activ în lupta împotriva acestei pandemii.

2. Aseară, pe Aeroportul Otopeni a aterizat o aeronavă militară care a adus, din Turcia, 100.000 de măști. Materialele sanitare vor fi distribuite personalului medical din toată țara.

3. 15 mai. Pe prima dată de la izbucnirea epidemiei de coronavirus în România, un medic implicat în fenomen vorbește despre un moment când se vor instala relaxări din punctul de vedere al restricțiilor.

“Eu cred că după data de 15 mai. Dar atenție, nu distanțarea socială să nu mai fie necesară, o reducere a măsurilor legate de distanțarea socială.

Multe din elementele, de exemplu organizarea de mari manifestări, vor fi probabil pentru mai mult timp în vigoare.”, a declarat Alexandru Rafila, președintele Societății Române de Microbiologie, pentru Digi TV.

4. 15 – 20 aprilie. Nelu Tătaru, Ministrul Sănătăţii, declara aseară că vârful epidemiei de coronavirus va fi atins, în România, la jumătatea lunii aprilie.

O lună mai târziu se vor instala și relaxările. Oficialul a spus că estimează undeva la 15.000 de cazuri de români diagnosticați cu noul coronavirus.

5. Avem bani, avem alimente. Cel puțin așa susțin oficialii. Conform unui studiu realizat de Termene.ro, România are capacitatea de a produce necesarul de alimente pentru populație.

În plus, Comisia Europeană a lansat o inițiativă de 100 de milioane de euro pentru sprijinirea societăților comerciale, pentru ca acestea să nu facă disponibilizări, în contextul coronavirusului.

O să fie bine! Lumea o să treacă cu bine peste epidemie.
#StămAcasă

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Stiri