Coronavirus la Ferma. George Burcea este infectat. În ce stare se află actorul?

Coronavirusul a pus planeta pe pauză. El a început să-și facă simțită prezența și în lumea sportului, a politicii, a filmului și a teatrului.

Peste două milioane de oameni din întreaga lume au fost infectate cu noul virus. Astfel unele orașe, școli sunt închise și familiile se autoizolează în casele lor.

În România, numeroase persoane publice au declarat că au avut rezultate pozitive la testare. În urmă cu doar câteva zile, actorul George Burcea s-ar fi infectat cu noul coronavirus, având simptome ușoare. Acesta s-a testat de două ori, ambele rezultate fiind pozitive.

Cum se simte George Burcea?

Fostul soț al cântăreței Andreea Bălan s-a izolat și a comunicat rezultatele testelor tuturor celor care au intrat în contact direct cu el. Acesta a  respectat procedurile impuse de DSP, urmând ca fiecare dintre persoane să-și ia propriile măsuri.

Potrivit spynews.ro, singura manifestare pe care o are actorul este o durere de cap de intensitate scăzută, starea sa generală fiind una bună și stabilă.

Acest diagnostic vine la scurt timp după ce Andreea Bălan l-a acuzat că petrece foarte puțin timp cu fetițele lor, Ella și Clara.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Avantaje.ro