Cornelia Catanga, marea artistă a muzicii lăutărești. Ce avere a lăsat după moartea sa?

Cornelia Catanga s-a stins din viață în cursul dimineții de vineri, 26 martie. Îndrăgita cântăreață de muzică lăutărească a suferit un stop cardio-respirator și în ciuda eforturilor medicilor, nu a mai putut fi salvată.

În ulrima perioadă a vieții sale, artista a trecut prin greutăți greu de dus de oricine. Sub firea veselă și energică, Cornelia Catanga ascundea o mare suferință. Din cauza problemelor financiare și-a pierdut casa și singurul sprijin financiar era fiul său.

Invitată la Antena Stars, artista a povestit în urmă cu ceva timp că trece printr-o perioadă extrem de dificilă și nimeni nu o poate înțelege.

„Trăiesc din ajutorul fiului. Sunt disperată, dacă Banca mi-a luat casa. Dacă i-aș fi dat în judecată, câștigam eu. Am fost amenințată de la Bancă. Eu nu am știut ce înseamnă chestia asta și decât să vină ei să mă dea afară, am plecat eu. Nu mi-a fost ușor. Fiul meu aduce bani în casă. Dar acum nu mai are nici el. Am vreo putere, ne crede cineva?', a spus acum ceva timp Cornelia Catanga la Antena Stars.

Probleme cu inima de mai mulți ani

Pe lângă problemele financiare, marea doamnă a muzicii lăutărești avea și probleme de sănătate. Astfel că, în anul 2019 a suferit un infarct peste care a trecut ca printr-o minune. Deși profesional aceasta a suferit numeroase pierderi, la vremea aceea Cornelia Catanga îi mulțumea lui Dumnezeu că este în viață și nu își dorea decât să se refacă rapid.

'Am fost la un pas de moarte, dar m-a iubit Dumnezeu. M-a mai lăsat pentru că le-am făcut mult bine oamenilor, am un suflet bun. În spital m-am speriat de toată aparatura aia, mi-a fost foarte frică. Le mulţumesc tuturor celor care m-au readus la viaţă.

Din păcate, vreo două luni trebuie să stau departe de scenă. Pierd nişte contracte, rămân fără bani, am nevoie şi de tratament, nu ştiu ce voi face. Zilnic trebuie să iau o anume pastilă pentru inimă.

Stentul pe care mi l-au pus, un dispozitiv care ajută la circulaţia normală a sângelui, este foarte bun, mă ajută să respir mai bine. Ce mi-aş dori e să pot dormi, căci am grave insomnii. Mă tot gândesc prin ce am trecut', povestea în 2019 artista de muzică lăutărească.

Foto: Libertatea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete