Cornel Palade, în vârstă de 70 de ani, participă la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”: „Până la capăt”

Cornel Palade, în vârstă de 70 de ani, este concurent la „Sunt celebru, scoate-mă de aici'. Actorul a plecat în Republica Dominicană, acolo unde se filmează show-ul de la PRO TV.

De câteva zile, filmările pentru „Sunt celebru, scoate-mă de aici', sezonul 2, au început deja. Momentan nu au fost anunțați concurenții, însă Romică Țociu l-a dat de gol pe bunul său prieten și coleg.

Se pare că Cornel Palade este unul dintre concurenții show-ului de la PRO TV, scrie Fanatik. Întrebat de ce nu a mers în Republica Dominicană, la „Sunt celebru, scoate-mă de aici', cu prietenul său, Romică a spus că a fost prins cu proiectul „Splash! Vedete la apă'.

„Nu m-am dus cu Cornel în Dominicană pentru ca am fost la Splash până acum o săptămână. Eu am prins acolo, el a prins în partea cealaltă…', a spus actorul pentru sursa mai sus menționată.

Pentru Cornel Palade, Romică are un mesaj de încurajare: „Cornel, până la capăt! Până în fiere!'.

Cornel-Palade-si-Romica-Tociu-1SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Timp de două luni, celebritățile vor trăi sub cerul liber, departe de casă, de fani și de luxul zilnic, complet izolate, fără acces la telefon sau Internet și se vor lupta cu neprietenoasa junglă pentru titlul de Rege sau Regină a acesteia. Resurse limitate, insecte, izolare, teama de necunoscut, animale exotice și provocări extreme – sunt doar câteva dintre elementele pe care vor trebui să le înfrunte vedetele, în cel de-al doilea sezon al show-ului „Sunt celebru, scoate-mă de aici!'.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete