Cornel Galeș a ajuns la disperare după moartea regretatei artiste Ileana Ciuculete. Ce decizie a luat din cauza problemelor financiare?

Vezi pozele

După moartea regretatei artiste Ileana Ciuculete, viața fostului ei soț, Cornel Galeș este din ce în ce mai grea. Bărbatul are o mulțime de probleme financiare, iar din această cauză a fost nevoit să ia o decizie grea.

Cornel Galeș a ajuns la disperare după moartea regretatei artiste Ileana Ciuculete

Soțul artistei a mărturisit cu sinceritate că are multe datorii, chiar și după moartea soției sale. El s-a hotărât să-și vândă cel de-al doilea apartament din cauza lipsei banilor

„Am datorii. Oare de ce am stat cu chirie? În 12 ani de zile ne-am văzut de câteva ori. Am dormit în parc pentru că nu aveam unde să dorm. (…) Eu încă plătesc bani pentru procesul casei în care stă Mugurel. Le-am dat (n.r. lucruri materiale, bani), ştiau ce datorii am. Ţie ţi-am cedat casa care era pe numele meu', a spus Cornel Galeş în cadrul emisiunii „Xtra Night Show', de la Antena 1.

Cum a murit Ileana Ciuculete

Ileana Ciuculete și-a pierdut viața pe data de 14 martie 2017, la o clinică privată din București. Celebra cântăreață de muzică populară a aflat în ultima clipă că suferea de ciroză hepatică, iar această boală cruntă i-a grăbit sfârșitul în doar câteva zile.

Trupul neînsufleţit al Ilenei Ciuculete a fost depus la Biserica Costeasca din Chitila, Strada Navigaţiei, numărul 54, sector 1. A fost înmormântată pe data de 18 martie 2017, la Cimitirul Străuleşti.

Foto: libertatea.ro

Mihaela Tudor

Citește și:

Ileana Ciuculete, mărturia cutremurătoare înainte de moarte: „Nu mă mai simt la fel… Nimeni nu mă ajută niciodată'

Scenă dramatică! Ileana Ciuculete s-a trezit din comă pentru a-i spune soțului că moare: „Ia-mă în brațe, eu o să plec'

Cornel Galeș, dezicie neașteptată după ce a murit Ileana Ciuculete! Bărbatul plânge neîncetat de 3 zile

Ileana Ciuculete a avut o viață grea! A fost BĂTUTĂ, ABUZATĂ și abandonată de familie

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Stiri