Corina Chiriac, singură și independentă după divorț: „Nu poți știi ce se întâmplă”

Cu o carieră impresionantă în industria muzicii românești, Corina Chiriac este una dintre artistele generației de aur. Este iubită și cunoscută de întreaga țară datorită talentului său, însă admiratorii săi nu cunosc aspecte din viața personală, aceasta fiind extrem de discretă.

Potrivit Antena Stars, Corina Chiriac a povestit într-un interviu de ce nu a mai mers la altar după ce a divorțat de fostul soț. Un principiu pe care și l-a însușit în viață a fost sfatul tatălui ei dat încă de la o vârstă fragedă, și anume, să fie o femeie independentă din toate punctele de vedere.

„Tata m-a încurajat să am propria mea independență financiară și mereu îmi spunea că niciodată nu se știe în viața asta. Și bine a zis. Poți să ai o familie, dar nu poți știi ce se întâmplă', a povestit Corina Chiriac.

În anul 1993, la 44 de ani, marea doamnă a muzicii românești s-a căsătorit cu Virgil Anastasiu. Mariajul lor a durat doar patru ani, iar de atunci cântăreața nu s-a mai recăsătorit. Motivul? Fiind o femeie independentă, așa cum a sfătuit-o părintele ei, ea nu a avut nevoie de sprijin și s-a descurcat singură mereu.

„Am avut întotdeauna ideea că s-ar putea să îmi schimb existența. E o idee bună pentru că nu știi cum te aruncă viața. (…) Posibilitatea de a fi un om independent e cel mai important lucru.

Dacă ai o familie nu îți propui să pleci peste hotare, decât dacă pleci cu ei. O familie ar trebui să se încurajeze, iar în caz de nevoie să fie acolo. Eu am vrut să fiu o femeie independentă cu propria carieră. Cred că este mai ușor de suportat viața în doi, dacă doar partenerul te sprijină', a mai spus cântăreața generației de aur.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete