Corina Chiriac, reușită fabuloasă la cei 73 de ani: „Voi face mare anunţ mare”

Corina Chiriac este una dintre marile doamne ale generației de aur din România. Vedeta, în vârstă de 73 de ani, a construit o carieră fantastică în lumea artistică, iar recent a făcut un anunț foarte important.

Corina Chiriac și-a anunțat fanii că la sfârșitul lunii noiembrie va avea loc un eveniment foarte drag sufletului ei. Astfel că după 50 de ani de carieră, artista va lansa cartea „Două piese de teatru', fiind un cadou venit din partea Editurii Școala Ardeleană'.

„Dragilor, zilele trecute, am făcut cu multă bucurie un mic tur de librării ca să pun cîte un autograf pe noua mea carte, Două piese de teatru!

Această carte nouă reprezintă un superb cadou pe care Editura Şcoala Ardeleană mi l-a făcut de ziua mea!! A meritat să împlinesc 37 de ani!! Lansarea acestei cărţi va avea loc la sfârşitul lui Noiembrie şi voi face mare anunţ mare, aici pe paginile mele', a scris Corina Chiriac pe Facebook.

314706119_674999887323429_7893008121765365344_nSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Artistei îi place să fie o femeie independentă, mai ales că a fost unul dintre sfaturile prețioase primite de la tatăl său. După divorțul de Virgil Atanasiu, Corina Chiriac nu s-a mai recăsătorit și și-a trăit viața așa cum a considerat că este bine pentru ea.

„Am avut întotdeauna ideea că s-ar putea să îmi schimb existența. E o idee bună pentru că nu știi cum te aruncă viața. (…) Posibilitatea de a fi un om independent e cel mai important lucru.

Dacă ai o familie nu îți propui să pleci peste hotare, decât dacă pleci cu ei. O familie ar trebui să se încurajeze, iar în caz de nevoie să fie acolo. Eu am vrut să fiu o femeie independentă cu propria carieră. Cred că este mai ușor de suportat viața în doi, dacă doar partenerul te sprijină’, a declarat Corina Chiriac în urmă cu ceva timp la Antena Stars.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete