Corina Bud, poze indecente pe internet: „Nu am bani”

De-a lungul timpului, Corina Bud a avut numeroase apariții excentrice și sexy care arată încrederea în sine. De când a devenit mamă, cântăreața s-a schimbat și a ieșit din lumina reflectoarelor ocupându-se exclusiv de fiul său.

Cu toate acestea, Corina își ține la curent admiratorii prin intermediul rețelelor de socializare. De curând, ea a postat pe Instagram câteva poze destul de indecente, fiind mai mult dezbrăcată decât îmbrăcată. Ea purta un sutien negru, minuscul și o pereche de bikini (vezi galeria foto). Văzând aceste poze, un urmăritor al paginii sale a întrebat-o de ce nu mai apare pe scenă și preferă să iasă în evidență și să-și expună trupul mai mult gol.

„Ce s-a întâmplat cu tine?!?!?! de ajungi să te faci văzută mai mult, aproape dezbrăcată, decât pe scenă în spatele microfonului. Nu cântai rău deloc… Ce e cu tine?!?!?!', a fost comentariul acestuia.

Corina nu a întârziat să-i răspundă, iar mesajul acesteia a fost surprinzător.

„Nu am bani pentru haine și nici pentru microfon' a fost replica dată de Corina Bud, în limba spaniolă.

Corina Bud revine în lumea muzicală

Deși nu a mai scos piese în ultima vreme, Corina a pregătit o revenire spectaculoasă. Ea a anunțat că a scos o piesă care s-a născut din propria poveste. Single-ul se numește „Superstar'.

„De-a lungul carierei mele, am ales să cânt melodii pe care le iubesc, cu care publicul meu poate rezona, însă această piesă s-a născut dintr-o poveste personală, motiv pentru care am ales-o drept primul meu single după atâta timp', a declarat Corina.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete