Copiii lui Cătălin Crișan calcă pe urmele tatălui. Au înregistrat prima lor piesă împreună

Daria și Raris Crișan, copiii cei mari ai cunoscutului cântăreț Cătălin Crișan, au decis să calce pe urmele tatălui. Cei doi au lansat împreună o piesă și sunt gata să intre în lumea muzicală.

Frumoși și talentați, copiii lui Cătălin Crișan au decis că acum e cel mai bun moment pentru a păși în lumea muzicală. Daria (2o de ani) și Raris (17 ani) au pregătit împreună o versiune proprie a celebrei piese Beggin’, apărută pentru prima dată în 1967.

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

Vocile noastre se completează perfect

„Pe lângă faptul că ne înțelegem foarte bine unul cu altul, simt că vocile noastre se completează perfect. De aceea, era normal ca prima noastră piesă oficială să fie prima pe care să o gândim și să o punem la punct împreună. Eu și Raris suntem cei mai mari critici ai noștri, ceea ce mă bucură enorm – știu că mereu mă pot baza pe un feedback obiectiv, oricând am nevoie de el', a declarat Daria. Talentată la muzică, dans, dar și actorie, Daria este în prezent studentă la Teatru

Piesa transmite libertate și energie

În ceea ce-l privește pe Raris, acesta a mărturisit: „Sunt la fel de fericit pe cât este și Daria pentru faptul că lansăm împreună prima noastră piesă. Am ales Beggin’ pentru că transmite libertatea și energia caracteristice generației noastre. Varianta de duet ne permite atât comunicarea mai bună cu publicul nostru, cât și nuanțarea diversă a piesei. Sper să vă placă și vouă la fel de mult pe cât ne-a plăcut și nouă să o exersăm și să-i oferim o notă personală!”, a declarat acesta.

Au o relație bună cu Cătălin Crișan

În ciuda faptului că părinții lor au divorțat în urmă cu mai bine de 10 ani, cei doi au păstrat o relație bună cu tatăl lor. Invitați acum ceva timp în platoul emisiunii „Vorbește lumea', Raris a declarat în legătură cu acel eveniment din viața lor: „Sincer, nu-mi aduc aminte foarte multe lucruri. Și nu cred că-mi dădeam seama ce se întâmpla. Eu nu-mi amintesc să fi avut o problemă (în ceea ce privește comunicarea)', a declarat băiatul lui Cătălin Crișan la vremea respectivă.

Citește și: Ce fetițe frumoase au Elwira și Mihai Petre!

Foto: Roton, Instagram

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete