Copiii cuceresc spațiul la mall Promenada

Kids on The Moon

Echipajul Kids on the Moon îi așteaptă pe copii să decoleze într-o fascinantă călătorie pe lună!

Kids on The Moon

Mall Promenada găzduiește, în perioada 6 – 30 martie, evenimentul Kids on the Moon – cea mai mare călătorie în lumea fascinantă a spațiului cosmic, dedicată copiilor cu vârste cuprinse între 5 și 12 ani. Expoziția interactivă le va permite copiilor să învețe noțiunile de bază în astronomie, în cadrul unui curs interactiv de 45 de minute, dar și s descopere tainele călătoriilor în cosmos în calitate de astronauți echipați pentru o misiune în spațiu. În călătoria lor, vor fi supravegheați de mentori care le vor dezvălui misterele universului, iar la final, vor primi Certificat de Astronaut.

Expoziția este împărțită în trei secțiuni: zona culturală, zona pământească și zona lunară. În prima secțiune, cei mici vor afla cine au fost primii oameni care au pășit pe lună, precum și detalii inedite despre modulele spațiale care au explorat orbita. În zona pământească copiii vor descoperi imagini inedite din spațiu cu ajutorul unor ochelari speciali. Cea de-a treia zonă este locul în care cei mici vor putea aseleniza cu casca de astronaut pe cap, fiind chiar ei temerari ai spațiului.

Kids on The Moon

Pe lângă modulul interactiv, expoziția le oferă copiilor și posibilitatea de a învăța sistemul solar și de a descoperi cum funcționează un telescop spațial. Imaginile din cadrul expoziției Kids on the Moon sunt fotografii oficiale, împrumutate de ESA (Agenția Spațială Europeană) și NASA. În plus, fotografiile astonauților celebri precum Rick Hleb, Buzz Aldrin, Bruce McCandless, Story Musgrave, Jake Garn și Alexander Poleschuk sunt cu semnătura celor care au transformat explorarea spațiului într-un obiectiv al întregii omeniri.

Biletul pentru expoziție costă 10 lei și va putea fi achiziționat de la Info Point-ul din mall Promenada, situat la parter. Pentru grupurile organizate de minimum 15 copii, biletul de intrare va avea reducere de 10%.

Mai multe detalii despre eveniment puteți descoperi pe promenada.ro sau pe Facebook, Promenadaro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Diverse