4 porţii gata în 35 de minute
– 1 lingură ulei de măsline
– 2 linguri ceapă tocată
– 1 morcov, tocat
– 250 g ciuperci, tocate
– 400 ml sos gros de roșii
– 1 lingură sos Worcestershire
– 8 felii de costiță, tăiată
– 4 buchete mari de conopidă
– 80 g spanac fraged
– 75 g cașcaval răzuit sau parmezan
1 Încinge cuptorul la semnul 5/190°C. Încinge uleiul și sotează ceapa, morcovul și ciupercile 10 min. Adaugă sosul de roșii și sosul picant și fierbe 10 min.
2 Dă conopida la microunde 5 minute până când se înmoaie. Între timp, dă la grill costița până când devine crocantă și apoi lasă să se scurgă pe hârtie absorbantă.
3 Într-un vas rezistent la cuptor așază spanacul apoi așază conopida desfăcută buchețele și toarnă deasupra sosul de roșii. Acoperă cu folie de aluminiu și dă la cuptor 10 minute. Presară deasupra costița și brânza și dă din nou la cuptor 5 minute pentru ca brânza să se topească.