Connect-R, forțat să-și dezvăluie problemele de sănătate în Asia Express

Connect-R, alături de prietenul său, Shift, formează una dintre echipele acestei ediții a emisiunii Asia Express. Până acum, cei doi au trecut de la agonie la extraz, de-a lungul probelor. Astfel, au fost nevoiți să-și dezvăluie vulnerabilitățile.

Asia Express – Drumul Împăraților nu este o competiție ușoară. Dacă și celelalte ediții ale reality-show-ului au avut partea lor de adrenalină, anul acesta lucrurile sunt diferite. Și asta pentru că totul se desfășoară în contextul pandemiei de Coronavirus, iar oamenii din țările parcurse de concurenți nu mai sunt atât de deschiși la a găzdui sau a lua cu mașina persoane străine.

Connect-RSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Pe fondul stresului și al oboselii acumulate, concurenții își arată vulnerabilitățile. Iar Connect-R este unul dintre cei cu probleme de sănătate. Într-una din emisiunile difuzate acum câteva zile, acesta a renunțat, pur și simplu, la hainele din rucsac. Din cauza durerii de spate provocate de spondiloză, acesta nu a mai rezistat și a luat această decizie radicală.

Într-o altă emisiune, când era în cursa pentru ultima șansă, din cauza efortului, artistul a început să vomite. Explicația a fost că suferă de gastrită și că în felul acesta scapă mai ușor de dureri.

„Nu mai puteam să respir'

Iar în cea mai recentă emisiune difuzată, artistul s-a confruntat cu o nouă problemă. Una dintre probele din cursa pentru imunitate presupunea ca ei să-și petreacă mai mult timp într-o fabrică de ceramică. Căldura sufocantă de acolo i-a accentuat stările de panică  și senzația de greață, forțându-l astfel pe Connect-R să iasă la aer.

„Deja m-a luat panica pentru că nu mai puteam să respir, ba mai mult, inhalam și praful acela care era acolo. Am vomitat puțin iar, că așa se întâmplă, așa e mecanismul. Am luat o sticlă de apă, mi-am dat în cap. Dumnezeu m-a întărit', a spus Connect-R, în cadrul emisiunii Asia Express. Și partenerul lui a acuzat o senzație de rău, pe care a reușit să o depășească.  Astfel, echipa formată din Connect-R și Shift a reușit să se mobilizeze, câștigând astfel și proba.

Citește și: Bianca Rus, probleme mari de sănătate

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete