Conflictul pe care l-a avut Regina Elisabeta a II-a cu Meghan Markle! Suverana n-a acceptat comportamentul actriței

Meghan Markle a fost primită cu brațele deschise în familia regală britanică, chiar și de către regina Elisabeta a II-a, care s-a stins din viață pe 8 septembrie 2022 la castelul Balmoral, din Scoția. Chiar și așa, comportamentul ei a lăsat de dorit, se arată în cartea „The New Royals: Queen Elizabeths Legacy and the future of the crown', scrisă de Katie Nicholl.

Autoarea a povestit despre o întâmplare tensionată, care a avut loc la palat cu puțin timp înainte de nunta lui Harry cu Meghan Markle. Actrița ar fi avut un schimb de replici acide cu unul dintre furnizorii de servicii de catering.

„Meghan a fost la castel pentru a gusta câteva dintre felurile de mâncare care urmau să fie servite la nuntă și i-a spus unuia dintre furnizori că poate simți gust de ou. (…) Ea s-a supărat destul de tare, reproșându-i acestuia că felul de mâncare trebuie să fie vegan și macrobiotic', a spus autoarea Katie Nicholl care a primit informații de la o sursă din interiorul familiei regale, potrivit The Sun, notează protv.ro.

regina-elisabeta-si-meghan-markle-2SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 1

Regina Elisabeta a II-a a fost prezentă și i-a atras atenția lui Meghan Markle pentru comportamentul ei. „Meghan, în această familie nu vorbim așa cu oamenii”, i-ar fi spus regina Elisabeta a II-a soției lui Harry.

Nu doar pe Meghan Markle a atenționat-o pentru comportament, ci și pe Prințul Harry, care multă vreme ar fi fost nepotul ei preferat. Katie Nicholl a citat-o pe răposata Lady Elizabeth Anson, verișoara reginei, care a spus: „Perioada premergătoare nunții a fost într-adevăr foarte dificilă pentru regină.

A fost foarte supărată de modul în care s-a comportat Harry și de unele dintre cerințele sale. Îmi amintesc că era destul de supărată de felul în care se purta Harry în preajma nunții. Relația lor a fost destul de grav afectată de toate acestea'.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete