Conflict la masa juriului! Emil Rengle, atacat de Cocuța după momentul unui concurent: “Nu știu dacă Emil m-a enervat mai tare sau…”

Nici nu a început bine emisiunea “Îmi place dansul” că deja s-au încins spiritele la masa juriului și au apărut conflictele. După prestația unui concurent, Cocuța a reacționat dur, criticând atât momentul artistic, cât și felul în care acesta a fost jurizat de Emil Rengle.

Emisiunea “Îmi place dansul” va începe sâmbăta aceasta, la ora 20:00, la Kanal D. 11 concurenți vor intra în cursă pentru marele premiu de 100.000 de lei, momentele de dans fiind jurizate de specialiștii aflați la masa juriului: Cocuța, CRBL, Emil Rengle și Beatrice Rancea, dar și de colegii de platou ai concurenților.

Emil Rengle, atacat de Cocuța după momentul unui concurent: “Nu știu dacă Emil m-a enervat mai tare sau…”

Fiecare jurat este atent la anumite detalii, iar dacă unii sunt mai indulgenți, alții din contră, critică dur momentele slabe. Între Cocuța și Emil Rengle a izbucnit un conflict pe marginea prestației unui concurent. Cocuța a fost deranjată de faptul că Emil Rengle îl consolează pe unul dintre concurenți, având în vedere că numărul său pe ringul de dans a fost unul foarte slab.

“Coregrafia este slabă, meriți un punct pentru ceea ce am văzut în seara aceasta aici, și încă un punct pentru că te ții tare și că lupți, că vrei să devii mai bun”, a spus Emil Rengle despre momentul concurentului.

După jurizare, Cocuța a intervenit, iar comentariul ei a fost unul acid.

“Am o întrebare și pentru tine, și pentru restul concurenților: voi ați venit aici să învățați să dansați? Sau să demonstrați că sunteți dansatori buni? Emil, nu sunt de acord cu tine. Concurentul ar trebui să fie un exemplu pentru cei de acasă, unul de urmat pentru dansatorii de acasă care îl privesc. Ei ar trebui să își dorească să fie la fel de buni ca tine. Nu să aprecieze curajul tău și îndrăzneala de a veni aici cu numere artistice de grădiniță, penibile. Nu știu dacă Emil m-a enervat mai tare sau tu”, a adăugat Cocuța.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii.

Foto: pr

Citește și:

Primele imagini din prima zi de școală a Prințesei Charlotte

A slăbit spectaculos și a renunțat la haine! Cum arată Mariah Carey în costum de baie?

Declarația pentru care prințul Harry a fost aspru criticat. Furioși, oamenii au reacționat imediat: Se numește ipocrizie!'

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete