Condiția pe care i-a pus-o Adelina Pestrițu lui Virgil Șteblea în prima zi de relație

Adelina Pestrițu și Virgil ȘtebleaSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Fosta prezentatoare de televiziune Adelina Pestrițu (32 de ani) a fost desemnată, anul trecut, cel mai de succes influencer din România în 2019.

Titlul i-a fost acordat de E! Peoples Choice Awards în Los Angeles, California. Adelina a mărturisit, la momentul respectiv, că este recunoscătoare fanilor care au votat-o, dar mai ales soțului ei care a susținut-o enorm în cariera aleasă. Adelina are doar cuvinte de laudă la adresa lui Virgil, mărturisin că se completează perfect.

„Foarte mult a contat că el este alături de mine în fiecare zi. El mă ajută să fac acest content care ajunge la inimile oamenilor care mă urmăresc.

El mă ajută să fac filmări, poze, are răbdare cu mine, este înțelegător. Asta mă face să fiu naturală, să le prezint oamenilor viața exact așa cum este ea, fără să fiu stresată de un soț care cere încontinuu atenție.

De foarte multe ori, mi s-a întâmplat ca el să renunțe la momente frumoase de-ale noastre în favoarea mea.

În favoarea muncii pe care o depun în fiecare zi și să mă înțeleagă, să spună: «Lasă, că  vreau să fii fericită, vreau să reușești».

Iar acum, când am luat acest minunat premiu, chiar mi-a spus că este mândru de mine, că este mândru de această reușită și că se bucură că a făcut parte din acest drum spre succes”, a declarat, pentru Libertatea, Adelina Pestrițu.

Condiția pe care i-a pus-o Adelina Pestrițu lui Virgil Șteblea în prima zi de relație

„De la începutul relației, din prima zi. I-am zis: «Trebuie să îmi faci o poză aici! Obișnuiește-te, pentru că eu așa fac banii și e foarte important să am susținerea ta, tu fiind iubitul meu».

Mai ales de când a devenit soț. E normal ca el să îmi ofere acest ajutor. Pentru serviciile lui sigur că îl plătesc cu toată dragostea mea”, a punctat Adelina Pestrițu.

Virgil nu a renunțat la proiectele personale

Deși Virgil Șteblea pare că și-a lăsat cariera în favoarea soției, adevărul este că nu își neglijează proiectele personale.

„Ne gestionăm foarte bine timpul. Iată că fiind și părinți, trebuie cumva să păstrezi o balanță între viața personală și viața profesională.

Și el are afacerea lui și urmează să lansăm un magazin de bijuterii și de ceasuri de lux, asta se va întâmpla cât de curând.

Ne bucurăm că putem să ne ajutăm unul pe celălalt, pentru că și el va avea nevoie de mine”, a mai povestit Adelina.

Foto: Instagram

Citește și:

Este o cântăreață de succes acum, dar până la vârsta de 3 ani nu a vorbit deloc! „Medicul i-a spus mamei să …’

Andreea Antonescu s-a căsătorit pentru că i-a fost rușine să refuze. „M-am măritat fără rochie și fără inel’

Andreea Marin, noi detalii despre viața alături de Adrian Brâncoveanu: „Noi ducem o viaţă împreună precum a unei familii’

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete