Concurs! Primeşte o invitaţie la ,,Între noi, părinții – de vorbă cu Aurora Liiceanu,,

simona

Perioada adolescenței pune la încercare răbdarea părinţilor, iar pentru a trece acest test este nevoie de înţelepciune şi tact.

Ca părinte singur, cum răspunzi provocărilor pe care anii adolescenţei le aduc în relaţia cu copilul? Între a-ţi asuma dublul rol de mamă şi tată sau a fi un „părinte prieten', care este cea mai bună atitudine?

Dacă te numeri printre mamele care îşi cresc singure adolescentul, vino marţi, 17 septembrie, ora 18.30, la un nou seminar Între noi, părinţii – de vorbă cu Aurora Liiceanu!

Psihologul Aurora Liiceanu şi psihoterapeutul Simona Tofan vor răspunde la întrebările tale, într-o întâlnire destinsă, la care vei cunoaşte părinţi la fel ca tine, preocupaţi să aibă o relaţie mai bună cu copiii lor.

Cum poţi primi o invitaţie la eveniment?

 

Postează un comentariu cu răspunsul tău la întrebarea: Care este cea mai mare provocare cu care se confruntă o mamă singură cu un copil adolescent? şi primești automat o invitaţie la seminarul „Între noi, părinţii – de vorbă cu Aurora Liiceanu', dacă te numeri printre primele 30 de cititoare Avantaje care participă la concurs. Evenimentul are loc pe 17 septembrie, ora 18.30, la Hotel Capital Plaza din Bucureşti. Participarea este gratuită,în baza invitaţiei primite.

Află mai multe detalii pe www.intrenoiparintii.ro şi www.avantaje.ro.

Seria de întâlniri lunare Intre noi, părinții – de vorbă cu Aurora Liiceanu este o iniţiativă dezvoltată în cadrul programului educațional Între noi, părinții.

Programul are ca obiectiv îmbunătățirea comunicării părinte-adolescent. Pe website-ul programului părinţii pot găsi informaţii şi sfaturi utile pentru a dezvolta relaţii deschise şi constructive între generaţii.

Vezi Reţete de smoothie pentru o viaţă sănătoasă!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Relatii in familie