Concurs KEZ MEDIA – februarie 2009

Concurs KEZ MEDIA – februarie 2009

Concurs KEZ MEDIA – februarie 2009

PRINT SI CERSETOR

  • Schimbarea de identitate este punctul de pornire al unei aventuri in care Tom Canty, un copil cersetor, face schimb cu printul Edward, mostenitorul tronului, intr-o noua versiune animata a mult indragitei povestiri.
  • O extraordinara intorsatura de situatie ii aduce pe baieti fata in fata si acestia sunt uluiti sa descopere ca au infatisari identice
  • Vrand sa se amuze, baietii fac schimb de locuri, schimbandu-si hainele si identitatile.
  • Problemele apar atunci cand adevaratului print ii este interzis sa se reintoarca la palat si stupefiatul Tom se gaseste in postura de rege al Angliei.
  • Inteleptul bufon Jiffy afla repede adevarul si de el depinde salvarea tronului din mainile maleficului lord Hartford, inainte ca printul impostor sa fie inscaunat.

Filmul de desene animate Print si Cersetor este dublat in limba romana.

VANATORII DE DRAGONI
O poveste fantastica de inspiratie medievala care are loc intr-un viitor foarte indepartat, intr-o lume in care vanatoarea de dragoni a devenit o meserie esentiala pentru supravietuirea oamenilor. Dar cavalerii curajosi sunt rari si nimeni nu se arata dornic sa infrunte dragonii.

Aici intra in scena cei doi prieteni buni Lian-Chu si Gwizdo, vanatori de dragoni, care nu practica aceasta meserie pentru posteritate, ci mai degraba pentru prosperitate!

Expeditia premiilor:
Castigatorii din Bucuresti vor veni personal, cu buletinul de identitate, sa-si ridice premiile de la sediul Edipresse AS SRL (Str. Buzesti nr. 50-52, sector 1, Bucuresti), intre orele 10:00 – 18:00. Acestia vor fi anuntati in prealabil prin e-mail, la adresa de e-mail mentionata in profilul din site. Daca premiul nu este ridicat in termen de 14 zile calendaristice de la data la care castigatorul este anuntat prin e-mail, acesta se anuleaza.

Castigatorilor din tara le vor fi expediate premiile prin Posta Romana (drept colet postal simplu) de catre Edipresse AS SRL, la adresa mentionata in profilul din site. Edipresse AS SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea angajatilor Postei Romane si nici in cazul pierderii coletului la posta.

Participa la concurs si poti castiga unul din cele 4 premii oferite de KEZ MEDIA, compuse fiecare din cate doua DVD-uri!

 Acest concurs a expirat! Click aici pentru a merge la concursurile lunii in curs!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Home