Concurs FARMEC – Februarie 2009

Concurs FARMEC – Februarie 2009

Concurs FARMEC – Februarie 2009

GAMA ASLAVITAL

Raspunzand cerintelor din lumea cosmeticii, de ingrijire a pielii, de protejare impotriva factorilor nocivi de mediu si de prevenire a fenomenelor de imbatranire a tenului, Farmec a creat linia de produse cosmetice ASLAVITAL, avand la baza o conceptie originala, care valorifica potentialul Argilei speciale din Muntii Padurea Craiului.

Remediu naturist cunoscut inca din antichitate, Argila speciala insumeaza un ansamblu de proprietati benefice pentru organism:

  • este un regenerator fizic puternic
  • energizeaza celulele epidermice
  • are actiune remineralizanta, cicatrizanta si calmanta
  • constituie un filtru natural al radiatiilor UV

Linia ASLAVITAL ofera un program complet de ingrijire a tenurilor sensibile, de la varste tinere pana la varste mature. Complexitatea tratamentului si aria larga de adresabilitate se bazeaza pe formularile moderne ale produselor, cu structuri lejere, si de actiunea Argilei speciale, completata de vitaminele A, C, E, uleiurile naturale (de orez, calendula si squalane) si extractele vegetale de calendula, boswelia serrata si ginseng.

Prin asocierea propusa, gama ASLAVITAL pentru intretinerea faciala si corporala stimuleaza mecanismele de aparare a pielii fata de un mediu devenit tot mai agresiv (poluare sau radiatii UV puternice), avand o actiune calmanta, hidratanta si intens reparatoare.

Expedierea premiilor:
Premiile vor fi expediate castigatorilor de catre sponsorul concursului – FARMEC – in luna imediat urmatoare incheierii concursului.
Site-ul www.avantaje.ro nu isi asuma responsabilitatea expedierii acestor premii.

Participa la concurs si poti castiga unul din cele 12 seturi Aslavital oferite de FARMEC!

 Acest concurs a expirat! Click aici pentru a merge la concursurile lunii in curs!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Home