Concurs Editura NICULESCU – februarie 2009

Concurs Editura NICULESCU – februarie 2009

Concurs Editura NICULESU – februarie 2009

Sangele vikingilor
Autor: Brian Frederiksen

Ce s-ar intampla daca s-ar dovedi ca familia regala daneza, cea mai veche monarhie din lume, ar ascunde un secret teribil, o profetie milenara? Ce s-ar intampla daca s-ar afla ca primul rege viking danez mentionat de izvoare, Gorm cel Batran (890-959 A.D.), a fost descendentul direct al casei lui Iuda, pe linia de sange a regilor David si Solomon? Si de ce ar fi in stare casa regala daneza, Mossad-ul si o straveche fratie musulmana ca sa pastreze aceste secrete?Capcana de gheata
Autor: Kitty Sewell

Cardiff 2006. O scrisoare venita de la capatul lumii tulbura linistea conjugala a doctorului Woodruff, nevoit sa porneasca intr-o aventura extraordinara ce il poarta pana in peisajul inghetat al Nordului extrem, un loc periculos si straniu, in care se refugiaza oameni lipsiti de scrupule, usor de cumparat si de manipulat, un loc in care lupta pentru supravietuire este acerba. Romanul a primit premiul People`s Choice BBC Radio Wales in 2006 si a fost nominalizat la Wales Book of the Year si The Crime Writer’s Association New Blood Dagger.

Mai multe despre cartile editurii NICULESCU pe www.niculescu.ro

Expedierea premiilor:
Premiile vor fi expediate castigatorilor de catre sponsorul concursului – Editura NICULESCU – in luna imediat urmatoare incheierii concursului.

Site-ul www.avantaje.ro nu isi asuma responsabilitatea expedierii acestor premii.

Participa la concurs si poti castiga unul din cele 5 pachete de carti oferite de Editura Niculescu.

 Acest concurs a expirat! Click aici pentru a merge la concursurile lunii in curs!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Home