Concurs Editura LEDA – februarie 2009

Concurs Editura LEDA – februarie 2009

Concurs Editura LEDA – februarie 2009

Enzo sau arta de a pilota pe ploaie
Autor: Garth Stein

O poveste emotionanta, dar si amuzanta, despre familie, dragoste, loialitate si speranta, despre minunile si absurditatile vietii umane, perceputa prin ochii – si nasul – unui caine.

Enzo este diferit de alti caini: un filosof cu un suflet aproape uman, a invatat o multime de lucruri stand toata ziua in fata televizorului sau ascultand cu atentie cuvintele stapanului sau, Denny Swift, pilot de curse in devenire. A inteles ca viata, la fel ca si cursele de masini, nu inseamna numai viteza.

Folosind tehnicile necesare pe pista de curse, poti pilota cu succes printre toate problemele existentei. Si, pentru ca a invatat cum poti sa devii o persoana plina de compasiune si de succes, Enzo asteapta cu nerabdare urmatoarea viata, cand este convins ca se va intoarce pe pamant ca om.

"O carte care merita pusa alaturi de Pescarusul Jonathan Livingston a lui Richard Bach, de Alchimistul lui Paulo Coelho si de Viata lui Pi a lui Yann Martel." The Portland Oregonian

Pentru a vizualiza un film de prezentare a cartii, click aici!

Expedierea premiilor:
Premiile vor fi expediate castigatorilor de catre sponsorul concursului – Editura LEDA – in luna imediat urmatoare incheierii concursului.

Site-ul www.avantaje.ro nu isi asuma responsabilitatea expedierii acestor premii.

Participa la concurs si poti castiga una dintre cele 10 carti oferite de Editura Leda!

 Acest concurs a expirat! Click aici pentru a merge la concursurile lunii in curs!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Home