CONCURS: Avantaje si Oriflame iti ofera sansa de a participa la un eveniment inedit

concurs oriflame

Iubirea dintre mamă și fiică este cea mai pură și poate cea mai complexă, o legătură încărcată de emoție, o poveste unică, necitită vreodată.

Oriflame  a lansat campania 'Mamă și fiică – o legătură unică' prin care încurajează mamele și fiicele să împărtășească, în imagini și cuvinte, povestea unei astfel de legături. Imagine a campaniei din 2015 sunt Adela Popescu, alături de mama ei, Doina Popescu.

Sigla 20 ani avantajeÎți oferim ocazia de a câștiga o invitație dublă la evenimentul organizat de Oriflame miercuri, 24 iunie, la Teatrul Odeon începând cu ora 19:00, pentru a sărbători împreună legătura unică dintre mamă și fiică, în cadrul unui eveniment spectacol, orchestrat de nimeni altul decât Pavel Bartoș.

Punem la bătaie 10 invitații! Tot ce trebuie sa faci este să completezi formularul de mai jos și să răspunzi la întrebarea Care este cel mai frumos cadou pe care i l-ai oferit mamei tale?' Poți fi unul dintre fericiții câștigători. Succes!

 

CONCURS INCHEIAT!

Felicitari castigatorilor:

Ilioiu Nicoleta Lavinia
gheorghe Marieta
Tanase Carmen
DOBRICA Ana
Luca Ioana Daniela
tanasie Corina
Stoenescu Maria-Andreea
Iordanescu Ancuta
ANCA Nicoleta
Andrei Mihaela

 

Pentru revendicarea premiului va rugam sa trimiteti un e-mail la adresa [email protected]

 
 

Verificare

Prin inscrierea in baza de date sunteti de acord cu Termenii și condițiile site-ului www.avantaje.ro!

REGULAMENT OFICIAL Castiga o invitatie dubla la evenimentul Mama si Fiica – o legatura unica'

Perioada campaniei : 17 iunie 2015 – 21 iunie 2015

 

SECTIUNEA 1. ORGANIZATORUL CAMPANIEI PROMOTIONALE
Campania promotionala Castiga o invitatie dubla la evenimentul Mama si Fiica – o legatura unica' este organizata de RINGIER ROMANIA, cu sediul in Bucuresti, Bd. DimitriePompeiu, Nr. 6, inmatriculata la Registrul Comertului cu nr. J40/10882/1996, cod fiscal RO 9060359, si la AUTORITATEA NATIONALA DE SUPRAVEGHERE A PRELUCRARII DATELOR CU CARACTER PERSONAL, in baza notificarii nr. 10657/2011 (denumita în continuare Organizator' sau RINGIER ROMANIA').
Decizia de derulare a campaniei promotionale conform regulilor din prezentul regulament este finala si obligatoriu pentru participanti. Campania se va derula conform prevederilor prezentului regulament (Regulamentul'), obligatoriu pentru toti participantii. Regulamentul campaniei va fi publicat pe perioada desfasurarii campaniei pe site-ul www.avantaje.ro. Regulamentul este disponibil, in mod gratuit, oricarui solicitant la adresa Organizatorului RINGIER ROMANIA, bd. DimitriePompeiu, nr 6, sector 2, Bucuresti.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica/completa si/sau schimba Regulamentul, precum si dreptul de a suspenda si/sau inceta desfasurarea Campaniei, cu conditia instiintarii prealabile a participantilor cu privire la orice modificare/completare a vreuneia din prevederile acestuia si prin intocmirea unui Act Aditional la prezentul regulament, notificat si autentificat. Eventualele modificari vor intra in vigoare numai dupa cev or fi aduse la cunostinta publicului pe site-ul www.avantaje.ro

Citiți tot regulamentul concursului!

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Concurs