CONCURS: 20 de ani cu Avantaje

concurs amway

 

concurs amway

Sarbatorim 20 de ani de la aparitia revistei Avantaje printr-un concurs pentru cititorii nostri! 

Trimite-ne fotografii de ATUNCI si ACUM, insotite de gandurile tale si, de ce nu, chiar proiectii pentru urmatorii 20 de ani si poti castiga, prin tragere la sorti, unul dintre cele 20 de seturi Amway (un ruj crema Artistry Signature Color si o mascara pentru volum Artistry Signature Eyes).

Completeaza formularul de concurs, urca imaginile si unul dintre cele 20 de seturi poate fi al tau! Succes!

CONCURS INCHEIAT!

Felicitari castigatorilor: Neicu Mihaela Lavinia, Lazar Georgiana Loredana, Lupu Nicoleta, Cristea Sanda, Costache Mihaela, Gheorghe Maria Corina, Hurmuz Florentina, Radulescu Iuliana, Vlasceanu Violeta, Nicoleta Pasescu, Cosa Corina, Petre Stefania Gratiela, Oprea Veronica, Popescu Virginia, Serban Gabriela-Maria, Sima Aida, Bleotu Macrina, Antohe Cristina -Elena, Vizireanu Elena, Agache Nicoleta.

Va rugam sa trimiteti un e-mail la adresa concursuri@ringier.ro, in termen de 30 de zile calendaristice de la publicarea castigatorilor, in care sa mentionati concursul la care ati participat, premiul castigat, datele de contact (numele si prenumele, adresa exacta si numarul de telefon) si acordul de publicare a fotografiilor trimise in revista Avantaje. Nerevendicarea in acest termen de 30 de zile calendaristice atrage dupa sine pierderea dreptului asupra premiului castigat.

 

Vezi REGULAMENTUL aici!

 
 

Verificare

Prin inscrierea in baza de date sunteti de acord cu Termenii și condițiile site-ului www.avantaje.ro!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Concurs