Concurenți „Love Island” România. Ei sunt tinerii care participă în show-ul incendiar de la Pro TV, prezentat de Alina Ceușan

Sub privirile unei țări întregi, într-un show unic, ei sunt cei 10 tineri gata să pornească într-o călătorie uluitoare, pe drumul spre dragostea adevărată. Cine cu cine se va cupla și cine se întoarce acasă cu premiul de 50.000 de euro? Descoperim împreună din 1 octombrie, pe VOYO, și din 2 octombrie, aproape de miezul nopții, pe PRO TV, în show-ul fenomen care a încins imaginația întregului mapamond: Love Island România.

Ada Ileana are 26 de ani, este profesoară de limba engleză și câștigătoarea titlului Miss Internațional România 2022. Spune că de trei ani este singură pentru că n-a găsit pe nimeni potrivit pentru ea, însă nu și-a pierdut speranța: 'Încă mai cred în magie, în magia care poate apărea între doi oameni. Asta caut, sper să și găsesc!'.

Studentă în anul III, la Medicină, Alexandra Balea (23 de ani), a venit în cel mai fierbinte reality show al momentului cu ochi de înger și inimă de război, dar cu sufletul deschis să-și găsească jumătatea: 'Dacă îmi place de cineva, fac eu primul pas!'. Celui care-i va fura inima i-a transmis: 'Dacă ai călcat greșit, nu te uit!'

Gabriela Ilișiu este cântăreață, are 23 de ani, recunoaște că nu are nevoie de mult timp pentru a-i fi furată inima, dar nu face niciodată primul pas: 'Mă îndrăgostesc repede, dar mă răzbun și mai repede. Voi fi singura femeie adevărată din viața bărbatului meu!'. În ultimii 2 ani a preferat să fie singură, însă visează la o familie mare și frumoasă pe care să o întemeieze alături de jumătatea ei.

Curajoasă și pozitivă, Josephinka Smolena (21 de ani) este însoțitor de zbor și îi place să-și exprime emoțiile prin muzică și dans. 'Îmi place să zbor, dar nu în brațele oricui. Îmi plac bărbații cu simțul umorului, dar care nu iau dragostea în glumă!', ne-a mărturisit aceasta.

madalinaSeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 11)

Mădălina Rancea (26 de ani) este consultant de vânzări și a venit în Love Island pentru a găsi un bărbat stabil emoțional, empatic și amuzant. 'Prefer să mă gândesc de două ori înainte de a alege. Cântăresc toate opțiunile și le testez, pe rând, de mai multe ori. Cred că ce e al meu e pus deoparte!', ne-a spus tânăra.

Adrian Butușină, 29 de ani, spune despre el că atunci când este singur, flirtează cu mai multe femei în același timp, însă când este într-o relație, devine cel mai romantic bărbat din lume. E antrenor personal, duce o viață echilibrată și e hotărât să schimbe felul în care vede relațiile: 'Îmi place să fiu singur… cu mai multe fete! Acum am hotărât să schimb planul, vreau să caut dragostea adevărată, dragostea care face cât tot ce am trăit până acum'.

Denis Iuga are 21 de ani și este răsfățatul rețelelor sociale. Îi plac petrecerile și provocările de pe TikTok, acolo unde a strâns o comunitate de peste 150.000 de urmăritori. 'Visez la o familie uriașă, dar trebuie să încep cu pași mici: întâi găsesc fata potrivită, la timpul potrivit. Dacă începem repede, o să joc fotbal cu strănepoții!', spune acesta.

Meseria lui este să arate bine! Andrei Bordeianu are 23 de ani și este antrenor personal. Pentru el, femeia ideală trebuie să fie frumoasă, inteligentă, înaltă, cu forme, să fie amuzantă și energică… la fel ca el. 'Mușchii nu înseamnă doar look, sunt dovada determinării și a forței de a nu renunța. Vreau tot ce e top, pentru că și eu sunt top!

Eduard Caba (24 de ani, model) spune despre el ca are aspect, corp și creier, așa că poate convinge orice fată că el este un bărbat ideal, chiar dacă între ei nu există o conexiune puternică. Întotdeauna a fost partenerul perfect, însă acum vrea altceva și crede că are mult mai mult de arătat: 'Sunt gata să încerc iarăși ceva de durată!'

Valentin Popescu (27 de ani) este creator de conținut și își etalează farmecul pe YouTube, îi plac blondele, iar jumătatea perfectă trebuie să fie în mod clar mai scundă decât el. 'Nu sunt deloc vreun sfânt. Vreau să fac din fiecare zi un Valentines Day fără bomboane, pentru că țin la siluetă. În rest, sunt deschis la orice, chiar și la o relație… pe viață!', recunoaște acesta.

Drumul spre jumătatea ideală nu va fi întotdeauna ușor, iar provocările pe care le vor întâlni cei 10 concurenți, în fiecare zi, vor duce la răsturnări de situație. Love Island România începe din 1 octombrie, pe VOYO, și din 2 octombrie, aproape de miezul nopții, pe PRO TV.

A apărut ediția de septembrie a revistei Avantaje

Septembrie este o lună ca o bornă de hotar, este luna ce deschide ușa toamnei, cu vreme schimbătoare, capricioasă dar, probabil, așteptate de mulți, stropi binecuvântați de ploaie. Începem toamna în forță, dărâmăm mituri și învățăm de la specialiști să ne ferim de capcane și pericole care ne pot pune sănătatea sub imperiul riscului.

E important pentru sănătatea ta să știi ce este colesterolul, când devine periculos și cum îl poți menține între valori normale. Este prietenul și, în același timp, dușmanul nostru. Prieten, pentru că este indispensabil bunei funcționări a organismului; dușman, pentru ca se depune pe arterele noastre, ajungând să le obtureze.

Ce efecte are Sindromul Instagram? „Imaginea perfectă, dar falsă, lipsită de o poveste, nu poate construi o familie, pentru că nu poate stârni în bărbat decât dorințe sexuale ce se consumă mult prea repede’ – Psiholog Constantin Cornea

Fenomenul de ghosting afectează din ce în ce mai mulți oameni, și, cel mai adesea, își are rădăcinile în insecuritățile și problemele celui care fuge, nu în comportamentul celui părăsit.

Interviu în exclusivitate:

Prof. Dr. Gheorghe Peltecu, specialist în obstetrică-ginecologie: Excesul operațiilor cezariene fără o indicație medicală a început să își arate efectele nocive'

Află mai multe din ediția print Avantaje septembrie:: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete