Concurenta-surpriză de la „Bravo, ai stil! Celebrities” este… Viviana Sposub

Viviana Sposub este o prezență constantă în TV. După experiența de la Antena 1, apoi la Pro Tv, toamna aceasta s-a alăturat proiectului „Bravo, ai stil! Celebrities' de la Kanal D.

A început în trustul Intact, a continuat la Pro TV, în cadrul matinalului „Vorbește lumea', apoi a participat la reality-show-ul „Ferma', tot de la Pro TV. Din acel moment, colaborările ei au fost de scurtă durată.

Viviana Sposub nu a fost o primă opțiune în această competiție. O eliminare care i-a luat prin surprindere pe cei care urmăresc competiția – cea a Olgăi Verbițchi -, i-a determinat pe producători să ia această decizie.

Olga Verbițchi a explicat, în mediul online, faptul că eliminarea ei a fost cauză de probleme de natură emoțională, care au împiedicat-o să mai ajungă la filmări. Mai exact, o ceartă cu partenerul ei, care dus chiar la un leșin al Olgăi.

„Așa sunt eu la TV'

„Mă uitam la emisiune, nu m-aș fi gândit niciodată că voi ajunge aici, dar când mi s-a propus, am zis «de ce nu?»'.

Pentru prima ei prezență pe platoul „Bravo, ai stil!', Viviana a ales o ținută care o reprezintă 100%. „Așa sunt eu la TV, așa sunt eu în viața de zi cu zi! În acest proiect, îmi doresc să cresc din punct de vedere stilistic și cu siguranță se va vedea o diferență de la Viviana de acum la Viviana de peste o săptămână, două, trei'.

Anda Adam a ținut să precizeze că „Viviana este plină de surprize. Nici n-aveți idee ce vă așteaptă! Eu am fost foarte surprinsă de personalitatea ei și cât de puternică este, vă jur!, cred că nu întâmplător a venit în această seară așa îmbrăcată. S-ar putea să aveți o mare surpriză! Simt eu că ne paște o primejdie'.

„Apreciez sinceritatea și să fie cu noroc venirea ta în concurs, Viviana', a declarat Raluca Bădulescu. „Mă bucur mult să te cunosc și îmi place cum te prezinți.'

Citește și: Ce melodie au ales Simona Halep și Toni Iuruc pentru Dansul Mirilor?

Foto: Kanal D

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete