Concept unic în România: Răsfăţ “All Inclusive”

logo-beautyferia

Te-ai gandit vreodata că ai vrea sa evadezi, că ai vrea să uiţi de problemele cotidiene, de stres, de trafic, de oras, şi totuşi muntele este destul de departe, iar marea nu mai vorbim.

Noi ne-am gândit… şi am lansat conceptul unic in România de Răsfăţ ALL Inclusive.

Când muntele este prea departe, iar marea prea aglomerată sau rece, când excursiile pe munte te-ar obosi şi mai tare şi drumul cu masina pe şoselele aglomerate te-ar exaspera, există o altă posibilitate să evadezi chiar în mijlocul Bucureştiului. Poţi să te relaxezi fără să fugi de acasă, fără să iţi faci bagaje şi totuşi să uiţi de timp, de locul în care te găseşti, de faptul că eşti încă în Bucureşti.

Acest concept este nou si unic în piaţa SPA şi este lansat de centrul de Estetică Faciala şi Corporală Beautyferia, intitulat şi Centrul de Răsfăţ datorită atmosferei calde şi personalizate, datorită excelenţei în executarea terapiilor şi rezultatelor spectaculoase obţinute în piaţa beauty şi în tratarea unor afecţiuni dermatologice şi a cazurilor de obezitate.
Închide ochii şi imaginează-ţi cum ar fi să te topeşti de plăcere la o întreagă zi de răsfăţ.

 Într-o atmosferă de poveste, să fii dezmierdată de o întreagă echipă de experţi în răsfăţ, plutind pe valurile muzicii înălţătoare, învăluită de arome şi decoruri magice  … Acum deschide ochii … esti doar la un pas distanţă de o astfel de experienţă : Rasfat “All Inclusive” pentru o zi este biletul tău către o experienţă care merită povestită.

Parafina
Nu poti sa pleci in concediu dar ti-ar prinde bine 7 zile de rasfat ? Te invitam sa vii intr-o saptamana în centrul atenţiei talentaţilor nostri specialişti care îţi vor redefini frumuseţea şi iti vor redefini starea de bine. Tratamente faciale exclusiviste pentru un ten pe care îl vei iubi , ritualuri de masaj care te vor transpune şi te vor face să pluteşti, sesiuni intensive de remodelare pentru forme de invidiat şi piele întinerită, fac parte din fabulosul nostru meniul de bunătăţi din care îţi vei alege orice şi oricât pentru ca tu să beneficiezi de o experienţă exclusivistă de neuitat : Răsfăţ “All Inclusive” pentru o săptămână

Ce ţi-ai dori să schimbi şi să îmbunătăţesti ? Cum ai putea radia dacă o lună întreagă o echipă de profesionişti ar avea grijă de tine ?  Îndrăzneşte doar şi visează… Nu doar vedetele au parte de răsfăţ, şi tu poţi să îţi acorzi o lună întreagă în care să te îngrijeşti de tine, cu adevărat… Răsfăţ “All Inclusive” pentru o lună

Să învăţăm să ne relaxam şi să ne bucurăm de orice context, să fim toleranţi cu cei din jur şi să le permitem dreptul la opinie, să fim bucuroşi că trăim…acesta este conceptul Beautyferia.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Timp Liber