Concediu în Malta cu familia şi copiii

Malta 11 - Popeye Village

Insula Malta, situată în centrul Mării Mediterane, este cunoscută ca fiind o destinaţie de concediu potrivită pentru familii cu copii, datorită varietăţii de activităţi distractive pe care le oferă.

Localnicii sunt foarte prietenoşi, mai ales cu cei mici, cu care se comportă exemplar. O vacanţă în Malta este atrăgătoare pentru pici atât prin obiectivele turistice, cât şi prin plajele curate şi apele cristaline, nu foarte adânci.

Pe litoral, în Malta, cu cei mici

Indiferent de zona şi hotelul la care vă cazaţi, veţi fi aproape de mare. În Malta şi Gozo, sunt multe plaje cu nisip fin, unde copiii pot alerga în voie, pot construi castele de nisip sau se pot bălăci în apă. Pentru cei mai mărişori, amatori de sporturi acvatice, în fiecare staţiune se vor găsi astfel de activităţi, cum ar fi canoe sau bărcile cu pedale.

Atracţii turistice pentru copii

Se ştie că cei mici se plictisesc repede, mai ales în vacanţă, dacă sunt nevoiţi să facă aceeaşi activitate. Din fericire, în Malta vei găsi mereu ceva de făcut pentru copii, fie că este vorba despre vizite la parcurile acvatice sau la cele de distracţii, excursii cu feribotul prin împrejurimile insulei sau petrecerea timpului în cluburile sportive.

Iată câteva locuri unde ai putea merge cu cei mici: Splash and Fun Water Park şi Mediteranneo Bio Park (Bahar Ic-Caghaq), Playmobile Fun Park, Popeye Village (Sweethaven Village, în Anchor Bay, Mellieha), Golden Bay (călărit), Ta Qali (karting) sau St. Julians (bowling).

Orice activitate ai alege să faci împreună cu familia în timpul concediului în Malta, există certitudinea că nu vă veţi plictisi deloc.

Early booking Malta

Hotel Bella Vista 4* – de la 299 euro/pers, transport cu avionul, transferuri, 7 nopți cazare cu demipensiune, asistenta turistica, ofertă aniversară Malta Travel – 15 ani, 021/318.59.92

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vacanta