Competiţie cu premii mari la BikeFest 2013

bikefest1

Asociaţia Green Revolution, în parteneriat cu Raiffeisen Bank, a organizat cea de-a treia ediţie a BikeFest, festivalul în care a fost celebrat biciclistul urban.

Evenimentul s-a desfăşurat în perioada 14 – 15 septembrie şi a reunit peste 5.000 de biciclişti, care s-au bucurat de cel mai mare eveniment dedicat bicicliştilor urbani.

Seria evenimentelor BikeFest 2013 a fost deschisă sâmbătă dimineaţa cu proba de Pentathlon, competiţia pentru bicicliştii amatori, la care s-au înscris peste 700 de concurenţi.

BikeFest 2013 a avut parte de activităţi mai, concerte, proiecţii de scurtmetraje, expoziţii de biciclete, ateliere de creaţie pentru copii, premii din belşug şi multe surprize.

bikefest6

 

Câştigătorii Pentathlonului şi premiile acestora sunt :

 

Pentru fete :

Foca Alice – Locul I – o bicicletă DAHON BRIZA D8, oferită de Triton Sport, un voucher Green Dental, un card Decathlon, produse Isostar.

Irimia Raluca Georgiana – Locul II – o bicicletă FIXIE UMF HARDY M-U, de la Veloteca, un voucher Green Dental, un card Decathlon, produse Isostar.

Vatrici Roxana – Locul III – o bicicletă Pliabila TILT 5 ASPHALT, oferită de Decathlon, un voucher Green Dental, un card Decathlon, produse Isostar.

Pentru băieţi :

Ivan Mihai Daniel – Locul I – o bicicletă FELT SIX 70 2013, oferită de Mos Ion Roata, un voucher Green Dental, un card Decathlon, produse Isostar.

Sandu Andrei – Locul II – bicicletă PUMA FUNK , oferită de Biciclop, un voucher Green Dental, un card Decathlon, produse Isostar.

Dumitrescu Lucreţiu – Locul III – bicicletă VOUGUE LIFTER GENTS, de la Cityclete, un voucher Green Dental, un card Decathlon, produse Isostar.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Stiri