Competiția ELLE Decoration Design Awards ediția 2016 și-a desemnat câștigătorii

Ediția locală a uneia dintre cele mai importante competiții internaționale de design a premiat pe 11 octombrie la Palatul Noblesse cele mai bune lucrări de design realizate în România în ultimii doi ani.

premianti EDDA 2016

În competiție au fost înscrise peste 140 de proiecte de design, dintre care 46 doar la secțiunea cea mai bună amenajare a unui spațiu public'. Printre premianți se numără arhitecții Alex Adam și Roger Pop de la AA Studio, Dare to Rug – Flavia Scânteianu și Andreea Bartoș, Bogdan Ciocodeică și Diana Roșu, arhitect Iulia Stanciu, arhitecții Irina Meliță și Ștefan Simion, Ștefan Ormenișan, Ilka Torok și Anca Pora (Mindthegap Wallpaper Collection) și Cosmin Todor.

Cosmin Todor (Premiul Noblesse Interiors)SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 8

Competiția a fost susținută de Noblesse Interiors, dezvoltatorul imobiliar Hanner, axat în ultimii ani pe promovarea designului interior și de obiect în cadrul proiectului rezidențial THE PARK Apartments și Xella Ro, producătorul blocurilor de zidărie premium YTONG. Parteneri: Antonescu PR, Catalin Nastasoiu, Koh I Noor, Privileg Catering, Evian & Bombay Sapphire, Corcova, Granini, Douglas

Momentul artistic al evenimentului a fost susținut de Viorica Pintilie (voce) și Alex Olteanu (pian).

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Diverse