Compatibilitățile Scorpionului cu celelalte zodii

Compatibilitățile Scorpionului cu celelalte zodii se bazează pe calitatea de bun coechipier și pe devotamentul deosebit al acestuia.

Scorpion – Berbec

Chiar daca exista o natura salbatica in fiecare dintre aceste doua zodii, care ar putea da nastere unei pasiuni puternice intre ele, mai ales in dormitor, sunt mari sanse ca aceasta combinatie sa nu functioneze foarte bine, pentru ca atat Berbecul, cat si Scorpionul, vor incerca sa domine relatia in care au intrat.

Daca incapatanatul Berbec este cel care va incerca, mai degraba, sa-si impuna punctul de vedere, Scorpionul este cel care va pretui mai mult aceasta relatie, incercand sa o pastreze si sa o intretina. Dintr-un anumit punct de vedere, insa, misiunea Scorpionului nu va fi usoara, pentru ca Berbecul nu este una dintre cele mai loiale zodii iar stilul lui de a flirta permanent va scoate la iveala gelozia proverbiala a Scorpionului.

Si Berbecul poate fi gelos la randul lui iar aceasta gelozie sigur nu va fi un liant intre cele doua zodii. Desi ciocnirilor lor vor fi puternic argumentate aproape de fiecare data, tot ciocniri ramani iar armistitiul, de multe ori, va intarzia sa apara. Ambele zodii iubesc puterea si pentru ca atat Berbecul, cat si Scorpionul vor cauta lumina reflectoarelor, ei trebuie sa invete sa imparta acest lucru.

Desi mereu va exista o atractie puternica intre cele doua zodii, sunt putine sanse ca Berbecul si Scorpionul sa imbatraneasca impreuna. Natura lor este una relativ conflictuala si, oricat de multa pasiune va exista intre ei, niciodata nu vor avea deplina incredere unul in celalalt.

Cupluri celebre: Dennis Quaid (Berbec) si Meg Ryan (Scorpion); Russell Crowe (Berbec) si Meg Ryan (Scorpion); Kate Hudson (Berbec) si Owen Wilson (Scorpion).

Citește și:
Zodia Scorpionului (descriere)
Ascendentul celor din Zodia Scorpionului

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Compatibilitati Zodii