Compatibilitățile Peștilor cu celelalte zodii

Compatibilitățile Peștilor cu celelalte zodii sunt avantajate de caracterul flexibil și adaptabil al acestei zodii. Află care sunt acestea!

Pești și Berbec

Zodia Peștilor și Zodia Berbecului – două zodii vecine, diferite, dar nu pe cât ar putea să pară.

Bărbatul nativ în Pești are momentele lui de entuziasm și strălucire, după care se scufundă în ape adânci din care nu mai iese decât atunci când are el chef. Femeia Berbec își vede de treabă și îl lasă într-ale lui, fără să ia personal indispoziția partenerului său. Îl tratează cu răbdarea și cu îngăduința cu care își tratează și copiii atunci când se răsfață.

Femeia Pești înoată mereu la suprafață, nu pierde niciodată contactul cu lumina și cu strălucirea soarelui. Constantă în energia ei, își pierde deseori răbdarea cu leneșul și imperturbabilul Berbec. În ciuda vehemenței cu care îi reproșează Berbecului pasivitatea și lipsa de participare, înclinația spre distracție în detrimentul activităților serioase și obiceiul de a se amuza întotdeauna, pe orice temă – femeia Pești nu pune nimic la inimă și nu se supără cu adevărat.

Peștii și Berbecul se înțeleg de minune în domeniul artei precum și în proiectele de transformare, decorare, amenajare și reparații. Ambii iubesc lucrurile care funcționează și arată frumos – nu sunt adepții cârpelilor și soluțiilor improvizate. Nu se zgârcesc, nu cumpără ieftin și prost. Poate că Peștii au un pic mai multă grijă cum cheltuiesc, dar nu fac rabat la calitate.

La sfârșitul zilei, le place relaxarea, le place să stea puțin la taclale în fața unui pahar de vin și gustă depotrivă o glumă bună.

Cuplu celebru: Michelangelo Buonarroti (Pești) și Vittoria Colonna (Berbec)

Citește și:
Zodia Peștilor (descriere)
Ascendentul celor din Zodia Peștilor
Zodia Berbecului (descriere)

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Compatibilitati Zodii