Compatibilitati in zodiacul chinezesc – Porc (Mistret)


Porc – Sobolan
O fericite moderata se poate naste din aceasta relatie sau, cel putin, una plina de intelegere. Nu exista ciocniri intre cele doua personalitati si acestea pot imparti, de obicei, si cateva interese comune, fiind doua zodii relativ compatibile.
 
Porc – Bivol
Nu exista conflicte puternice intre aceste doua zodii, compatibile pana la un anumit moment. Relatia dintre cei doi poate fi acceptabila dar numai intr-un sens moderat. De obicei, legaturile dintre aceste doua zodii nu sunt permanente.
 
Porc – Tigru
Aceste doua zodii se inteleg una pe cealalta, avand o serie de interese emotionale comune. Sunt fericiti impreuna pana la un anumit punct si pot lucra foarte bine in echipa.
 
Porcul si Iepurele
Poate fi o relatie de succes, pentru ca ambele zodii stiu sa lupte pentru scopurile celuilalt. Relatia este dominata de o buna comunicare si de foarte putine conflicte minore.
 
Porc – Dragon
O relatie care merge, bazata pe toleranta. Nu sunt multe diferente ireconciliabile, pentru ca cele doua zodii stiu sa lupte pentru un scop comun.
 
Porc – Sarpe
Intre cele doua zodii pot aparea animozitati si conflicte de durata. Comunicarea nu prea exista in aceasta relatie si pot fi considerate zodii foarte incompatibile.
 
Porc – Cal
Anumite interese comune pot exista. Cele doua zodii sunt compatibile dar numai pentru anumite aspecte. Nu apar ciocniri violente intre cele doua zodii dar nici atractii speciale.
 
Porc – Capra
Se pot intelege foarte bine unul pe celalalt. Pot forma cupluri trainice si se vor intelege destul de bine intr-o casatorie sau intr-un altfel de parteneriat. Compatibilitate ridicata.
 
Porc – Maimuta
Din aceasta combinatie se poate naste o relatie corecta. Nu vor exista dificultati prea mari intre Porc si Maimuta in a se tolera reciproc. Au interese similare si se pot bizui unul pe celalalt.
 
Porc – Cocos
O relatie relativ favorabila celor doua zodii, atat in dragoste cat si in afaceri. Vor coopera atunci cand va fi necesar dar comunicarea nu va fi foarte buna.
 
Porc – Caine
Cele doua zodii vor avea respect una fata de alta si nu vor ajunge niciodata la ciocniri pentru ca nici Porcul si nici Cainele nu au un instinct dominant. Egalitate atat in dragoste, cat si in alte parteneriate.
 
Porc – Porc
Intr-o relatie de genul acesta, personalitatile se pot lupta pentru control. In rest, in dragoste, partenerii din aceasta zodie pot fi egali. 

Foto: Dreamstime

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Compatibilitati Zodii