Compatibilitati in zodiacul chinezesc – Capra

Compatibilitati in zodiacul chinezesc – Capra


Capra – Sobolan
Aceste doua zodii nu vor relationa foarte bine una cu cealalta. Aceasta uniune va fi marcata de mici animozitati si neintelegeri, insa nu vor exista conflicte majore.
 
Capra – Bivol
Anumite grade de indiferenta vor face aceste doua zodii sa se tolereze intre ele dar nu mai mult. Nu vor coopera foarte bine impreuna, nici in mariaj, nici in afaceri.
 
Capra – Tigru
Intre aceste doua zodii nu pot aparea relatii puternice sau care sa dureze, insa nici certuri foarte mari. Pot lucra impreuna intr-o anumita masura insa vor exista mereu anumite neintelegeri.
 
Capra – Iepure
Bazata pe afinitati puternice, aceasta este una dintre cele mai bune combinatii, atat in dragoste, cat si in afaceri. Cele doua zodii au foarte multe in comun si pot prospera impreuna.
 
Capra – Dragon
Pot relationa unul cu celalalt dar numai pana la un anumit punct. Au anumite arii comune de interes insa relatia dintre cele doua zodii poate fi considerata doar moderata.
 
Capra – Sarpe
Legaturi moderate, compatibile pana la un anumit nivel. Isi vor combina eforturile atunci cand este in joc o cauza comuna si nu vor exista conflicte majore intre aceste doua zodii.
 
Capra – Cal
Atractia puternica dintre cele doua zodii poate duce la un mariaj fericit si un parteneriat prosper. Doua zodii foarte compatibile si o uniune plina de succes.
 
Capra – Capra
Nu exista rivalitate si pot lucra destul de bine in echipa. Au interese comune iar relatia lor poate fi buna atat in dragoste, cat si in afaceri.
 
Capra – Maimuta
Nu exista intelegere prea buna in relatia aceasta, pentru ca cele doua zodii au foarte putine in comun. Nu exista atractie intre aceste doua semne.
 
Capra – Cocos
Lacune in comunicare si anumite rezerve vor forma, in cel mai bun caz, legaturi moderate.  Se vor tolera numai pana la un punct.
 
Capra – Caine
Au foarte putine lucruri in comun si nu pot relationa bine una cu cealalta. Nu sunt zodii compatibile sunt mici sanse sa apara vreo atractie intre ele. 
 
Capra – Porc
Uniune dintre cele doua zodii poate fi una fericita. Se inteleg bine impreuna si vor lucra impreuna pentru binele comun. 

Foto: Dreamstime

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Compatibilitati Zodii