Compatibilitati in zodiacul chinezesc – Cal


Cal – Sobolan
Nefericire si animozitati puternice. Ciocniri de personalitate si rivalitate absurda pot aparea atat in dragoste, cat si in afaceri. Incompatibili unul cu celalalt.

Cal – Bivol
Nu exista legaturi puternice sau de durata intre aceste doua zodii, datorita si unor bariere in comunicare. Foarte putine interese similare construiesc o relatie rece. 
 
Cal – Tigru
Potrivire excelenta atat in dragoste, cat si in afaceri. Nu intampina niciun fel de probleme in comunicare si isi acorda incredere unul celuilalt. O echipa de succes.
 
Cal – Iepure
Nu au foarte multe in comun si nu pot relationa bine impreuna. Necooperativi sau indiferenti, atat in dragoste, cat si in afaceri.
 
Cal – Dragon
Respect reciproc cu anumite tentative de a domina partenerul. Vor fi capabili sa comunice pana la un anumit nivel, insa numai pentru a-si rezolva problemele. 
 
Cal – Sarpe
Au anumite dificultati in a se intelege reciproc. Nu prea gasesc multe puncte comune si cel mai bine li se potriveste o relatie distanta. 
 
Cal – Cal
Au o multime de lucruri in comun si pot forma o echipa foarte puternica, care prin cooperare va ajunge la succes.  
 
Cal – Capra
Afinitati puternice si o atractie deosebita exista intre aceste doua zodii, atat in dragoste, cat si pe planul afacerilor. Compatibilitate ridicata care duce la succes. . 
 
Cal – Maimuta
Vor coopera pana la un anumit punct, pentru a atinge anumite scopuri. Impart anumite interese insa legaturile dintre aceste zodii nu sunt foarte puternice.
 
Cal – Cocos
Exista o serie de bariere in comunicare si ciocniri de personalitate. Sunt capabili sa-si rezolve neintelegerile, insa relatia dintre ei tinde sa fie una rece.
 
Cal – Caine 
O uniune plina de bucurie si foarte compatibila, care va obtine succesul in orice fel de parteneriat. Intelegere reciproca si afinitati deosebite. 
 
Cal – Porc
Exista anumite interese comune insa cele doua zodii nu sunt foarte compatibile. Nu exista atractie deosebita intre aceste semne insa nici conflicte foarte serioase. 

Foto: Dreamstime

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Compatibilitati Zodii