Compatibilitatea în dragoste a Leului cu celelalte zodii

Compatibilitatea în dragoste a Leului cu celelalte zodii este marcată de firea impetuoasă a acestei zodii dar și de căldura și strălucirea ei.

Compatibilitatea în dragoste a Leului

Compatibilitatea în dragoste a Leului cu Berbecul

Când un Berbec și un Leu sunt într-o relație de dragoste, lucrurile se încing. Amândoi sunt semne de foc, pasionale și dinamice, cu un simț sănătos al competiției și al fair play-ului. Această relație e plină de acțiune. Fiecare dintre cei doi vrea să fie șef și problemele apar atunci când ambele ego-uri se inflamează.

Acești parteneri se admiră și se repsectă sincer, dar trebuie să învețe să-și aștepte rândul la comandă și la dat ordine – chiar și atunci când fac cele mai banale lucruri. Ambii pot fi nerăbdători și orgolioși. Leului îi place să fie adorat și lăudat, ceea ce Berbecul, care se plictisește repede, s-ar putea să un-i acorde suficient. Berbecul poate să fie deranjat de obiceiul Leului de a flirta.

În ciuda disputelor uneori zgomotoase, Berbecul va aștepta întotdeauna de la Leu îndrumare și consiliere. Ambii sunt respectați de cei din jur și ar fi de așteptat să se respecte și între ei.

Berbecul este guvernat de marte; Leul, de Soare. Ambii au energii de tip masculin și fac o combinație bună împreună – se înțeleg unul pe celălalt pentru că vin din același loc. Soarele este orientat spre sine; marte, spre energia agresivă, deci sunt compatibili și fac o echipă puternică.

Ambii sunt semne de Foc. Relația lor tinde să fie fierbinte, pasională. Când e bine, e foarte foarte bine; când e rău, sunt certuri zgomotooase și egouri rănite. În această relație, este veșnic o competiție pentru rolul de lider. Dragostea n-ar trebui să lase loc unei asemenea lupte, deci pot fi probleme.

Ambele zodii sunt caracterizate de multă energie și multă agitație. Deși deseori nu cad de acord, Berbecul e prea preocupat de noi provocări ca să țină supărare. Leul trebuie să-și amintească să nu ia lucrurile prea mult în serios și să nu-i poarte pică Berbecului dacă uită uneori să-i arate respectul cuvenit.

Berbecul e semn cardinal; Leul, semn fix. Berbecul îi dă Leului încrederea să ia inițiativa și să-și încerce șansele, în timp ce leul îl poate ajuta pe Berbec să se concentreze și să urmeze consecvent un drum pe care a pornit.

Berbecul poate să-l rănească pe Leu vorbind fără să fi gândit suficient înainte; Leul poate să-l irite pe Berbec cu manierele lui de șef și cu tendința de a se impune. Dar sunt ambii loiali și țin mult unul la celălalt, iar dacă înțeleg că nu e nevoie să existe un șef, relația lor poate să fie fascinantă.

Care este cel mai bun aspect în relația dintre un Berbec și un Leu? Admirația lor reciprocă. Cu Berbecul la inițiativă și Leul la execuția consecventă, ambii se valorifică la capacitatea maximă. Energia și pasiunea pe care le împărtășesc fac ca relația lor să fie una foarte dinamică.

Citește și
Zodia Leului, descriere generală
Zodia Berbecului, descriere generală

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Compatibilitati Zodii