Compatibilitatea în dragoste a Vărsătorului cu celelalte zodii

Compatibilitatea în dragoste a Vărsătorului cu celelalte zodii se circumscrie valențelor vizionare și progresiste ale acestei zodii.

Compatibilitatea în dragoste a Vărsătorului

Compatibilitatea în dragoste a Vărsătorului cu Berbecul

Combinația dintre viziunea Vărsătorului și acțiunea Berbecului poate face acest cuplu foarte creativ. Relația lor este oricum, numai statică nu. Pot fi competitivi, dar viața lor împreună nu e niciodată plictisitoare.

Aceste două semne zodiacale, aflate la distanță de alte două semne, tind să aibă o conexiune specială. Sunt prieteni foarte buni și comunică perfect. Au o înțelegere specială unul pentru celălalt în privința viziunii idealiste, entuziaste asupra vieții. Ambii caută acțiune și experiențe noi. Ambii sunt demonstativi și se dau în spectacol.

Multe relații Berbec-Vărsător se bazează pe admirația reciprocă. Berbecului îi place unicitatea Vărsătorului, viziunea sa inventivă asupra lumii; Vărsătorul îl iubește pe Berbec pentru energie și inițiativă – vărsătorul are tot timpul idei noi, dar uneori i se pare greu să le pună în practică.

Câtă vreme ambele zodii prețuiesc independența, tendința posesivă a Berbecului îl poate face pe Vărsător să reacționeze prin respingere și detașare, ca tactică de a se proteja. Totuși, între ei există acea conexiune specială de dragul căreia trebuie să învețe să se înțeleagă și să se accepte.

Berbecul poate fi prea implicat pentru gustul Vărsătorului; pentru gustul Berbecului, Vărsătorul poate fi prea imprevizibil. Se pare că, în sfârșit, s-a găsit un semn care să-l întreacă pe Berbec la capitolul impredictibilitate. Atâta timp cât ambii parteneri furnizează asigurări că relația este solidă și importantă pentru fiecare, totul e bine.

Berbecul este guvernat de planeta Marte, a pasiunii; Vărsătorul, de Saturn, planeta karmei, și de Uranus, planeta rebeliunii. Vărsătorul își ia viziunile sale progresiste de la Uranus și conștiința sa socială de la Saturn. Marte poate să aducă valoare suplimentară: pasiune, acțiune practică.

Berbecul e semn de Foc; Vărsătorul, semn de Aer. Aerul întreține focul și îl ajută să se dezvolte. În mod similar, Vărsătorul îl poate ajuta pe Berbec să gândească planuri noi și apoi să le realizeze. Vărsătorul poate să-l stimuleze intelectual pe Berbec, ceea ce alte zodii nu reușesc. Având arii largi de interese, Vărsătorul activ intelectual îi furnizează Berbecului activ fizic o mulțime de idei pentru noi aventuri și cruciade.

Berbecul este semn cardinal; Vărsătorul este semn fix. Berbecul îi dă Vărsătorului curajul de a trece la acțiune practică, în loc să rămână la faze de elaborare teoretică. Vărsătorul î poate ajuta pe Berbec să se stabilizeze și să finalizeze un proiect în loc să sară la altul nou lăsându-l pe cel vechi neterminat. Cei doi au mult respect și admirație unul pentru celălalt, ceea ce ajută la depășirea obstacolelor din relația lor.

Care este cel mai bun aspect din această relație? Abilitatea lor de a realiza atât de multe atunci când sunt împreună. Focul și aerul, tipul cardinal și tipul fix – acoperă toate variantele necesare progresului. Aceasta este o realiție a viziunii și a practicii.

Citește și
Zodia Vărsătorului, descriere generală
Zodia Berbecului, descriere generală

Compatibilitatea în dragoste a Vărsătorului cu Taurul

Împreună, Taurul și Vărsătorul pot muta munții din loc, cu condiția să-și coordoneze eforturile. Abordarea realistă, practică a taurului este opusă abordării vizionare și temerare a Vărsătorului. Taurul opune rezistență la schimbări, iar Vărsătorul este cel mai progresist semn din zodiac, fiind mereu cu un pas înaintea vremurilor sale. Par să fie cum nu se poate mai diferiți. Dar dacă aceste două universuri diferite s-ar contopi? Asta i-ar face mai degrabă parteneri excelenți în carieră decât în dragoste.

Câtă vreme amândoi sunt foarte atașați de opiniile proprii, trebuie să aibă grijă să nu se lase antrenați în conflict. Reacțiile lor în starea de conflict este diferită: Taurul se înfurie și devine foarte vocal; Vărsătorul se îndepărtează și pune o barieră între el și cel care îl înfruntă. Asta poate să-l facă pe Taur să forțeze și mai mult, iar pe Vărsător, să se îndepărteze și mai tare. Vărsătorul poate găsi cam plictisitoare rutina statornică a Taurului. La rândul său, Taurul nu poate și nu i se pare util să țină pasul cu Vărsătorul.

În ciuda diferențelor majore, cei doi au multe să-și ofere unul altuia. Taurul îl poate opri din când în când pe Vărsător din goană, oferindu-i puțină relaxare într-un mediu sigur și confortabil. Vărsătorul îi poate deschide ochii Taurului asupra unui mod de a-și folosi forța în direcții noi, neexplorate și mult mai profitabile.

Taurul este guvernat de Venus, planeta iubirii; Vărsătorul este guvernat de Saturn, planeta responsabilă de karma, și de Uranos, planeta rebeliunii. Venus emite o energie caldă, feminină; Saturn are o energie rece, masculină. Uranus este cel straniu, neobișnuit. Venus este orientat spre frumusețe, dragoste, plăcere, senzualitate. Saturn îl determină pe Vărsător să fie concentrat pe muncă, pe eficiență și rezultate iar Uranus îl face să caute direcții și căi inovatoare.

Taurul este semn de Pământ; Vărsătorul este semn de Aer. Taurul se concentrează pe conexiunile practice, concrete, în timp ce Vărăsătorul se concentrează pe cele intelectuale, bazându-se mult pe intiuție. Cei doi vorbesc limbi diferite și pot avea dificultăți în comunicare. Dacă ajung la un pact de respect și încredere reciprocă, relația poate fi mult mai bună decât pare la prima vedere.

Taurul și Vărsătorul sunt semne fixe. Sunt încăpățânați și, odată ce iau o hotărâre, nu se răzgândesc ușor. Asta se manifestă și în viața personală: Odată ce s-au hotărât să aibă o relație, aproape nimic nu-i poate convinge să se mai despartă. Dacă relația merge bine, acesta este un lucru bun. Dar dacă este o relație care le inhibă dezvoltarea și manifestarea liberă, încăpățânarea lor de a nu admite că ceva nu e în regulă o să-i facă să piardă timp și energie.

Fiind mai practic, Taurul va fi de obicei primul care va ceda într-o dispută și, dacă realizează fiecare ce calități are celălalt și cum pot fi acestea valorificate, cuplul poate să funcționeze cu succes.

Care este cel mai bun aspect în relația dintre Taur și Vărsător? Puterea de neoprit a echipei pe care o formează. Având amândoi personalități puternice, niciunul nu îl va domina pe celălalt, oricât de mult vor încerca.

Citește și
Zodia Vărsătorului, descriere generală
Zodia Taurului, descriere generală

Compatibilitatea în dragoste a Vărsătorului cu Gemenii

Când un Geamăn și un Vărsător sunt într-o relație, cei doi savurează conexiunea mentală stimulativă. Geamănul este un depozitar de idei fabuloase, iar Vărsătorul este un vizionar plin și el de ideile lui. Ambele semne au nevoie de independență pe care și-o oferă ușor unul altuia. Singura problemă poate să apară dacă Geamănului i se pare că Vărsătorul este prea încăpățânat sau dacă Geamănul i se pare Vărsătorului prea inconsecvent. Dar o asemenea problemă nu este de natură să producă tulburări majore între cei doi.

Atât Geamănul cât și Vărsătorul au multă energie. Ambii gândesc atât de iute, încât pot să vină rapid cu idei noi și, cu Vărsătorul la cârmă, își pot pune imediat ideile în practică. Ambii se bazează pe spontaneitate – mai ales Geamănul – și ambii detestă să piardă timpul. Vărsătorul îl poate ajuta pe Geamăn să se concentreze dacă tinde să se împrăștie, dar trebuie să fie sigur că îi lasă Geamănului suficient spațiu de manevră.

Vărsătorul este guvernat de Saturn, planeta karmei, și de Uranus, planeta rebeliunii; Geamănul este guvernat de Mercur, planeta comunicării. Saturn și Uranus își combină puterile înzestrându-l pe Vărsător cu gândirea lui originală, progresistă și cu hotărârea de a-și pune ideile în slijba binelui. Vărsătorul este marele umanist al zodiacului. Geamănul este excelent în gândire și în conversație și poate să-l ajute decisiv pe Vărsător dacă se blochează undeva, într-o idee și are nevoie de o perspectivă proaspătă. Geamănul, fiind mai flexibil și mai aerian, poate să-i fie de mare ajutor Vărsătorului în momentele de stres și tensiune.

Atât Gemenii cât și Vărsătorul sunt semne de Aer. Legătura lor intelectuală este puternică și sinceră. Sunt sociabili din fire. Geamănul are umor, este vorbăreț și îi place să facă impresie cu agilitatea lui mintală; Vărsătorul este nediscriminatoriu și se asociază ușor cu tot soiul de oameni – cu cât cunoaște oameni mai diverși cu atât mai bine se simte. Plăcerea Geamănului pentru confruntări de idei și dezbateri este satisfăcută de experiențele și mediile diverse în care cei doi parteneri intră cu interes.

Geamănul este un semn mobil; Vărsătorul este un semn fix. Geamănului îi place să zboare liber, îi place independența și este foarte adaptabil la schimbări. Vărsătorul, pe de altă parte, este mai încăpățânat, mai stabil și mai hotărât; în general, îi place să ia conducerea în această relație.

Care este cel mai bun aspect al unei relații dintre un Geamăn și un Vărsător? Abilitatea de a lucra și a trăi împreună, furnizându-și unul altuia cutia de rezonanță pentru cele mai îndrăznețe gânduri și idei. Comunicarea lor este atât de facilă încât aproape că își citesc unul altuia gândurile și își anticipează cuvintele.

Citește și
Zodia Vărsătorului, descriere generală
Zodia Gemenilor, descriere generală

Compatibilitatea în dragoste a Vărsătorului cu Racul

Când Racul și Cancerul sunt într-o relație, poate să fie un caz de atracție între contrarii. Racul are o abordare emoțională față de viață; Vărsătorul, una neobișnuită, neconvențională. În timp ce Racul se retrage adesea în carapacea lui, Vărsătorul profită de orice ocazie ca să se expună, să oragizeze, să coordoneze. Vărsătorului îi place să se afle printre prieteni, în societate. Dacă Racul și Vărsătorul găsesc o cale să-și combine felurile de a fi diferite, pot ajunge oriunde împreună.

Atât Racul cât și Vărsătorul pot fi ambițioși și hotărâți. Le place să-și vadă de drum și nu vor conflicte. Cancerul poate fi de modă veche, atașat de tradiție și rutină, morala lor fiind mai degrabă conservatoare decât progresivă. Vărsătorul, pe de altă parte, este foarte modern și rutina îl plictisește, așa cum îl plictisește uneori confortul după care tânjește Racul. Racul poate fi intrigat de felul în care vede Vărsătorul distracția și se poate simți frustrat de neputința de a ține pasul cu el. Deși Vărsătorului s-ar putea să un-i placă posesivitatea Racului, el va găsi, totuși, confort în baza solidă pe care i-o oferă acesta. Important este s-o și recunoască.

Racul este guvernat de Lună, planeta emoțiilor; Saturn, planeta karmei, și Uranus, planeta rebeliunii guvernează Vărsătorul. Luna emite o energie caldă, feminină, în timp ce Saturn are o energie masculină, rece. Uranus este cel care răspunde de lucrurile și ideile ieșite din comun. Luna este emoțională și preocupată de îngrijire, de universul domestic, adică universul de bază al Racului. Saturn are de-a face cu munca susținută și cu disciplina necesare pentru realizarea obiectivelor, în timp ce Uranus simbolizează proiecțiile în viitor, ideile vizionare.

Această combinație are mult sens pentru Vărsător, de vreme ce privește mereu spre viitor și nu se ferește să-și murdărească mâinile muncind. Racul îl poate învăța pe partenerul Vărsător intelectual și abil social valoarea impulsului emoțional, iar influența lui feminină va aduce confort și frumusețe căminului. În timp ce Racul predă lecția valoroasă a sufletului deschis, Vărsătorul poate preda și el utilitatea capacității de detașare. Vărsătorul este binecuvântat cu puterea de a-și reevalua căile și scopurile atunci când cursul nu mai este favorabil. Nu neapărat rece, Vărsătorul poate beneficia de căldura Racului, de energia feminină conferită de Lună.

Racul este semn de Apă; Vărsătorul este semn de Aer. Vărsătorul vede viața ca pe un exercițiu intelectual, o permanentă explorare și expansiune a minții. Racul este mai pragmatic. Conflictele pot să apară dacă Vărsătorul se detașează prea mult sau dacă Racul devine prea solicitant emoțional. Iar asta se poate agrava: Racul cere din ce în ce mai mult; Vărsătorul se îndepărtează din ce în ce mai tare. Acceptând că viziunea lor diferă, Racul și Vărsătorul pot merge mai departe și se pot bucura de diversitate, în loc să simtă amenințați de ea.

Racul este un semn cardinal; Vărsătorul este un semn fix. Amândoi perseverează în scopurile lor. Dacă au stabilit un drum, îl urmează până la capăt. Cu această perseverență împărtășită – și dacă ambii prețuiesc cu adevărat relația pe care o au – acest cuplu nu va fi niciodată întors din drum.

Dacă ajung într-un impas, Vărsătorul va descoperi că, în ciuda aparenței de timiditate și interiorizare, Racul este foarte tenace și un se dă în lături de la manipularea emoțională. Vărsătorul ar putea fi deranjat de emotivitatea exagerată a Racului, dar, dacă se angajează la un drum împreună, asta se poate rezolva.

Care este cel mai bun aspect în relația dintre un Rac și un Capricorn? Când decid să meargă împreună, sunt o forță imbatabilă. Dacă se decid să-și combine energiile atât de diferite, Racul și Vărsătorul își găsesc fiecare echilibrul și ajung să se distreze tocmai pe seama acestor diferențe, în loc să se confrunte pe câmpul de bătaie.

Citește și
Zodia Vărsătorului, descriere generală
Zodia Racului, descriere generală

Compatibilitatea în dragoste a Vărsătorului cu Leul

Un cuplu format dintr-un Vărsător vizionar și un Leu creativ nu va trece neobservat. Acest parteneriat este energic și de neoprit. Chiar dacă, ocazional, se pot afla în competiție, asta nu le pune în pericol relația. Nativii acestor zodii sunt agreabili și se află în relații bune. Ambii tind să fie idealiști și puternic motivați. Ambii sunt atrași de noutate și de senzații tari.

Multe dintre relațiile leu-Vărsător se bazează, de fapt, pe admirația reciprocă fără margini. Leul admiră viziunea inegalabilă a Vărsătorului. La rândul său, Vărsătorul admiră demnitatea, farmecul și zelul Leului. Vărsătorul are întotdeauna o idee genială, dar nu întotdeauna are impulsul necesar să o pună în practică – și tocmai în asta excelează Leul. Ambele semne se mândresc cu independența lor, dar conflictele pot să apară atunci când Leul devine prea solicitant sau Vărsătorul, prea detașat. Ambii parteneri trebuie să respecte diversitatea în cuplul lor. Leul poate fi prea dramatic pentru gustul Vărsătorului; la rândul său, Vărsătorul poate fi prea instabil din punctul de vedere al Leului. Dacă cei doi își comunică permanent importanța relației lor, totul se reglează din mers.

Leul este guvernat de Soare; Vărsătorul este guvernat de Saturn și Uranus. Aceste planete formează un triunghi care definește relația Leu-Vărsător și abilitatea lor de a crea împreună concepte noi. Uranus este planeta ideilor noi și a creativității; de la această planetă își primește Vărsătorul viziunea și creativitatea. Soarele dă viață și indentitate ideilor comune. În cele din urmă, Saturn ține proiectul în derulare până la finalizarea lui, chiar și după ce inspirația lui Uranus s-a terminat iar energia Soarelui s-a mutat la ceva nou.

Leul este semn de Foc; Vărsătorul este semn de Aer. Aerul întreține și întețește focul; Vărsătorul nu numai că este într-o relație de interdependență cu mingea de foc care este Leul, dar îi poate adăuga efecte speciale. Împreună, cei doi pot aspira la culmi înalte. Vărsătorul îl poate inspira intelectual pe Leu în ambițiile sale și îi poate furniza idei noi pe care să le pună în practică. Împreună, cei doi vor trece printr-un proces de dezvoltare reciprocă a orizontului și personalității. Ambele semne au multe arii de interes, iar dorința Leului de a fi original este servită din plin de ideile Vărsătorului, cava mai stăpânit.

Leul și Vărsătorul sunt ambii semne fixe. Leul îi dă Vărsătorului curajul de a merge înainte și de a trece la acțiune, în loc să rămână în laborator și să formuleze idei. Vărsătorul, cu viziunea și originalitatea sa, îl impresionează și îl inspiră pe leu. Sunt amândoi loiali și devotați unul altuia; înțeleg că nu trebuie să fie o competiție între ei și că vor reuși mult mai mult unul lângă altul.

Care este cel mai bun aspect al relației dintre leu și Vărsător? Este abilitatea lor de a crea magie atunci când sunt împreună. Focul fix și aerul fix acoperă toate bazele – acești parteneri au o idee, plănuiesc cum s-o pună în practică, dau drumul la creativitate și visele lor se îndeplinesc. Acest mecanism perfect face din relația lor una atât vizionară cât și practică.

Citește și
Zodia Vărsătorului, descriere generală
Zodia Leului, descriere generală

Compatibilitatea în dragoste a Vărsătorului cu Fecioara

Când Fecioara și Vărsătorul se întâlnesc în dragoste, relația lor poate fi ori cea mai bună, ori cea mai rea. Fecioara are o abordare mai rigidă, mai teoretică asupra vieții. Abordarea poetică a Vărsătorului, pe de altă parte, n-are nimic de-a face cu știința. Dar tocmai din această diferență pot cei doi să câștige, cu condiția să-și ofere șansa de a învăța unul de la celălalt.

Vărsătorul este temperamental și pasional, în timp ce Fecioara este mai metodică, mai controlată. Fecioara este foarte organizată și socotită. Vărsătorul este un avangardist și detestă rutina. Fecioara îl va găsi interesant pe Vărsător, dar s-ar putea să se plictisească tot încercând să-i sondeze mintea întortocheată. Pe Vărsător îl va supăra simțul critic al Fecioarei, dar i se va părea atrăgătoare baza solidă pe care i-o oferă.

Fecioara este un semn de Pământ; Vărsătorul este un semn de Aer. Vărsătorul trece prin viață căutând iluminarea spirituală, în timp ce Fecioara este mai degrabă rațională. Fecioara își pune întrebări clare într-o situație: „De ce?', „Cum?', în timp ce Vărsătorul caută ceea ce este incitant pentru fantezia lui, iar întrebarea obișnuită pe care și-o pune este „Ce urmează?'. Fiecărui partener poate să-i fie greu să înțeleagă perspectiva celuilalt. Conflictele pot să apară în această relație dacă cei doi parteneri devin obsedați de realizarea unei relații perfecte sau dacă Vărsătorul se detașează de toată bătaia de cap. Fiecare partener trebuie să aprecieze și să respecte viziunea celuilalt și să sesizeze oportunitatea de a învăța ceva din asta.

Fecioara este un semn mobil; Vărsătorul este un semn fix. Vărsătorul poate să fie nerezonabil, încăpățânat și cu idei fixe. Ambii parteneri sunt foarte pasionați și deciși să să lupte pentru îndeplinirea țelurilor lor. Fecioara se adaptează bine oricărei situații sociale; este mulțumită să-l susțină pe Vărsător atât timp cât eforturile sale sunt apreciate. Conflictele sunt rare și sunt rezolvate mai mult grație adaptabilității Fecioarei decât prin vreo concesie făcută de Vărsător.

Care este cel mai bun aspect al relației dintre o Fecioară și un Vărsător? Atunci când sunt împreună, ambițiile lor combinate duc la realizări deosebite. Ralația tinde să fie plină de învățănminte și de revelații pentru ambii parteneri.

Citește și
Zodia Vărsătorului, descriere generală
Zodia Fecioarei, descriere generală

Compatibilitatea în dragoste a Vărsătorului cu Balanța

Când o Balanță și un Vărsător se întâlnesc, relația lor este menită să întărească și să ducă la un nivel superior conștiința de sine a fiecăruia dintre cei doi. Cei doi parteneri se conectează la un înalt nivel intelectual. Împărtășesc dragostea pentru artă, pentru frumos, pentru valorile culturale. Ambii detestă restricțiile. Este foarte ușor să se înțeleagă pentru că au nevoi similare și nu vor cere unul de la altul mai mult decât oferă ei înșiși. Ambele semne sunt energice și entuziaste; această relație nu va bate pasul pe loc.

Atât Vărsătorul cât și Balanța se preocupă de o lume mai bună, de fericirea semenilor. Vărsătorul este cel mai progresiv și vizionar semn din zodiac; întotdeauna are o idee nouă. Balanța este diplomatul zodiacului; detestând orice fel de conflict, este mereu abilă în găsirea echilibrului. Nevoia primordială a Balanței de a evita conflictul, alături de dragostea pentru libertate intelectuală poate să-l conducă uneori la indecizie. Când se întâmplă asta, Vărsătorul care este mult mai hotărât poate intra în scenă ca să ajute Balanța să aleagă o direcție. În contrapartidă, Balanța poate să-l ajute pe Vărsător să se redreseze și să-și reararanjeze imaginea de sine atunci când idealurile lui sunt șifonate grav de prozaismul realității.

Balanța este guvernată de Venus, planeta dragostei; Vărsătorul este guvernat de Uranus, planeta rebeliunii, și de Saturn, planeta karmei. Această combinație de influențe poate fi interesantă și productivă. Balanța și Vărsătorul pot să-și asume împreună proiecte mai vaste decât simpla lor relație de dragoste, pentru că pot face să se întâmple lucruri mărețe folosindu-și vocația pentru progres și și dorința de bine general. Acest cuplu poate să inspire și să îndrume mișcările de dreptate socială și de schimbare a comunității.

Atât Balanța cât și Vărsătorul sunt semne de Aer. Au legături intelectuale puternice și își stimulează reciproc, în mod constant, abilitățile de gândire și comunicare. De aceea, echipa lor poate și ar fi bine să depășească simplul cadru restrâns al unei relații amoroase sau al familiei. Balanța poate să asigure echilibrul în orice întreprindere comună așa cum niciun alt semn n-o poate face. Vărsătorul și Balanța se desfată în discuții prelungite, stimulatoare, despre obiectivele și ariile lor de interes.

Balanța este un semn cardinal; Vărsătorul este un semn fix. Balanța pune lucrurile în mișcare, dar poate întâmpina dificultăți în finalizarea lor. Aici intervine determinarea Vărsătorului: el poate să preia ideea inițială a Balanței și s-o ducă mai departe, până la îndeplinire. Este puțin probabil ca cei doi parteneri să intre în conflict, pentru că nu au probleme în a-și împărți rolurile și niciunul dintre ei nu ține neapărat să stea în lumina reflectoarelor și să-și asume creditul.

Care este cel mai bun aspect al relației Vărsător-Balanță? Abilitatea lor de a acționa împreună. Împreună, pot învăța, pot progresa și pot realiza mult mai mult decât ar putea fiecare separat. Plăcerea lor de a socializa și de a-și pune realizările în slujbă publică face ca relația lor să fie una dătătoare de mari satisfacții.

Citește și
Zodia Balanței, descriere generală
Zodia Vărsătorului, descriere generală

Compatibilitatea în dragoste a Vărsătorului cu Scorpionul

Când un Scorpion întâlnește un Vărsător, se întâlnesc două filosofii de viață diferite. Sunt șanse de fricțiune. În timp ce Scorpionul se confruntă direct și intens cu propriile emoții, gândindu-se tot timpul la dedesubturile vieții, Vărsătorul își proiectează energia și emoțiile în afară. Cu felul lui de a fi sociabil și extrovertit, Vărsătorul pare o alegere ciudată pentru introvertitul Scorpion. Vărsătorul are nevoie de zgomot, de mulțime pentru a se simți stimulat și se uită mereu în jur după oameni interesanți pe care să-I abordeze. Scorpionul, însă, are nevoie de multă intimitate și de un angajament puternic în relație. Acești doi parteneri par să aibă foarte puțin în comun, dar sunt amândoi atât de hotărâți încât, atunci când se concentrează pe o relație, pot să schimbe realitatea dată în cea pe care și-o doresc.

Atât Scorpionul cât și Vărsătorul pot fi necooperanți și încăpățânați: fiecare vrea să facă lucrurile în felul său, fără să dea explicații. Iar felul fiecăruia de a face lucrurile diferă foarte mult de al celuilalt. Scorpionul este inchizitiv și sapă adânc în semnificațiile ascunse; întreabă mereu și vrea se știe ce se întâmplă și de ce. Vărsătorul este un progresist și un încrezător – n-are timp pentru detalii. Scorpionul se poate simți atras de aceste diferențe, iar Vărsătorul îi arată ceva nou: lumea exterioară. Și totuși, Scorpionul poate să simtă frustrat în cele din urmă, din cauza dificultății de a se lămuri asupra excentricităților și enigmelor Vărsătorului.

Vărsătorul nu primește bine stilul posesiv al Scorpionului: el preferă să aparțină lumii întregi și nu unei singure persoane, iar Scorpionul îi cere mai multă atenție decât este dispus să ofere. Dacă Vărsătorul ia aminte cu adevărat la mesajul Scorpionului, va descoperi că devotamentul acestuia este un sprijin foarte bine venit.

Planetele Marte și Pluto guvernează Zodia Scorpionului; Vărsătorul este guvernat de Uranus și de Saturn. Marte este revoluționar, agresiv și posedă o energie masculină. Pluto iluminează aceste impulsuri cărora le adaugă renaștere și ciclicitate. Saturn este rece, are o energie bine coordonată, iar Uranus este orientat spre tot ceea ce este diferit și neobișnuit. Marte este emoțional și reacționează fără să stea pe gânduri; asta se reflectă în natura Scorpionului. Saturn îi impune Vărsătorului muncă susținută și disciplină, în timp ce Uranus îi furnizează gândirea vizionară.

Un Scorpion grijuliu, atent să nu exercite constrângeri asupra Vărsătorului poate să-I arate acestuia o viață bazată pe dragoste și intuiție, care, din când în când, schimbă rațiunea pe sensibilitate și senzualitate. Un Vărsător înțelegător poate să-l învețe pe Scorpionul cel serios să se calmeze, să se detașeze de situațiile incontrolabile și să-și reevalueze obiectivele.

Scorpionul este semn de Apă; Vărsătorul este semn de Aer. Aerul privește intelectul, deci pentru Vărsător sensul vieții este acela de a se dezvolta mental și spiritual, de a explora continuu. Scorpionul este mai analitic; este orientat spre scopuri bine precizate care pot să-l stimuleze pe Vărsător. Acestor doi parteneri le este greu să-și înțeleagă unul altuia modul de gândire. Confruntările pot să apară atunci când Scorpionul exagerează cu posesivitatea sau atunci când Vărsătorul ia totul prea ușor și refuză să ofere garanții. Ei trebuie să învețe că oamenii sunt diferiți, au viziuni diferite și să facă din asta un motiv de curiozitate și învățătură, ba chiar de amuzament.

Atât Scorpionul cât și Vărsătorul sunt semne fixe. Amândoi pot fi inflexibili, dogmatici și perseverenți. Dacă au un plan, se vor ține de el până-l vor duce la bun sfârșit. Odată ce au decizis că relația lor trebuie să funcționeze, vor face toate eforturile necesare pentru ca ea să meargă. Dar abordările lor atât de diferite pot face ca relația aceasta să-I coste mai mult decât câștigă din ea. Înțelepciunea și experiențele de viață își vor spune cuvântul în depășirea obstacolelor.

Care este cel mai bun aspect al relației dintre Scorpion și Vărsător? Capacitatea lor de obține succesul în această formulă. Ambele zodii au o personalitate puternică, deci niciunul nu-l va domina pe celălalt. Odată ce reușesc să aprecieze diferențele dintre ei și își asumă roluri diferite în relație, pot avea realizări deosebite.

Citește și
Zodia Scorpionului, descriere generală
Zodia Vărsătorului, descriere generală

Compatibilitatea în dragoste a Vărsătorului cu Săgetătorul

Când Săgetătorul și Vărsătorul formează un cuplu, idealurile Vărsătorului împreună cu vastele cunoștințe ale Săgetătorului dau o combinație unică, foarte creativă. Parteneriatul lor este neinhibat, este într-o măsură unul competitiv, dar niciun moment nu va fi plictisitor! Dincolo de romantism și atracție sexuală, va fi întotdeauna o mare prietenie; aflându-se la două zodii distanță, cele două semne au o comunicare absolut specială, profundă și sensibilă. Amândoi sunt idealiști, iubesc viața și vor împărtăși momente și experiențe unice.

Cuplurile de Săgetători cu Vărsători se bazează mult pe admirația reciprocă. Săgetătorul este atras de individualitatea Vărsătorului, de gândirea lui vizionară și de capacitatea sa creatoare. Vărsătorul admiră excelența și inițiativa Săgetătorului care vine mereu cu idei noi și strălucite, dar are mai puțină abilitate în susținerea unui proiect – și tocmai acesta este punctul forte al Vărsătorului.

Ambele semne țin la independență; pentru că își înțeleg unul altuia această nevoie, nu vor avea conflicte pe această temă. Ocazional, Săgetătorul poate să-I pară prea egoist partenerului Vărsător, în timp ce Vărsătorul poate să-i pară Săgetătorului cam distrat, cam absent din peisaj. Câtă vreme nu uită să comunice constant, toate hopurile vor fi depășite cu succes.

Săgetătorul este guvernat de Jupiter; Vărsătorul este guvernat de Saturn și Uranus. Acst triunghi de planete configurează relația dintre Săgetător și Vărsător în special în privința abilității de a ajunge la viziuni comune. Uranus este planeta ideilor noi și a creativității; de aici își ia Vărsătorul ideile grandioase. Jupiter vine cu influența către învățătura înaltă, expansiune și abundență. Îmn cele din urmă, Saturn ține proiectul pe orbită către îndeplinire, chiar și după ce inspirația dată de Uranus s-a epuizat iar energiile date de Jupiter se îndreaptă spre ceva nou.

Săgetătorul este un semn de Foc; Vărsătorul este semn de Aer. Aerul alimentează focul și îi menține direcția; tot așa Vărsătorul îl inspiră pe Săgetător să facă mari salturi înainte. Săgetătorul este, poate, singurul semn apt să țină pasul cu Vărsătorul în experimentele lui bazate de idei inedite. Când sunt împreună, cei doi sunt creativi și inventivi. Vărsătorul și Săgetătorul își folosesc intelectul și un simț al aventurii pentru a trăi experiențe noi. Ambele semne au arii largi de interes, iar nevoia Săgetătorului de a intra în acțiune este satisfăcută prin punerea în practică a ideilor Vărsătorului.

Săgetătorul este un smen mobil; Vărsătorul este un semn fix. Săgetătorul se aruncă entuziasmat într-o îndeletnicire nouă, apoi e fericit să se întrerupă ca să se arunce în alta. Vărsătorul este adaptabil dar cu măsură. Îl poți atrage într-un proiect început dacă acesta îl convinge; într-un asemnea caz, e plăcerea lui să pună punctul final. Vărsătorul este cel care te ajută să-ți lămurești impedimentele și să le depășești pentru a putea încheia un proiect și preferă să facă asta decât să lase totul baltă și să treacă la altceva, așa cum este tentat Săgetătorul să facă. Fiind loiali și devotați unul altuia, cei doi parteneri vor reuși mereu să se completeze și să nu intre în conflict.

Care este cel mai bun aspect al relației dintre Săgetător și Vărsător? Este abilitatea lor de a rezolta cele mai dificile probleme atunci când își pun toată energia la un loc. Un semn mobil alături de unul fix acoperă toată aria necesră și pot parcurge până la capăt drumul de la o idee genială la o realizare de excepție.

Citește și
Zodia Săgetătorului, descriere generală
Zodia Vărsătorului, descriere generală

Compatibilitatea în dragoste a Vărsătorului cu Capricornul

Atunci când se află într-o relație intimă, Capricornul și Vărsătorul tind să-și scoată la iveală unul altuia cele mai bune însușiri. Capricornul este mai degrabă prudent, rațional, în timp ce Vărsătorul este instabil, cu o abordare idealistă în toate privințele. La suprafață, cele două semne par total opuse, dar, odată ce au pus ochii unul pe celălalt, se formează o legătură indisolubilă.

Atât Capricornul cât și Vărsătorul pot fi încăpățânați și nu tocmai dispuși la compromis. Capricornul simte nevoia să fie organizat și se gândește tot timpul la consecințe. Vărsătorul găsește rutina și prudența plicitisitoare. Capricornul vede calitățile nemaipomenite ale Vărsătorului dar se poate simți frustrat în încercarea de a înțelege logica gesturilor sale enigmatice. Vărsătorul nu apreciază puseurile dominatoare ale Capricornului; apreciază, în schimb, susținerea solidă pe care acesta i-o oferă și se simte ușurat că cineva se ocupă de propriile sale probleme.

Capricornul și Vărsătorul sunt guvernați de Saturn; în plus, Vărsătorul se află sub influența lui Uranus. Saturn are o energie rece, tradițională. Această planetă imprimă orientarea spre scopuri și devotamentul pentru gândirea progresistă. Capricornul și Vărsătorul își unesc puterile: soliditatea unuia și spiritul revoluționar al celuilalt. Uranus este responsabil de lucrurile diferite și neobișnuite. Capricornul îi arată Vărsătorului o viață bazată pe disciplină, rațiune și confort; Vărsătorul îl poate învăța pe Capricorn să viseze mai mult și chiar să lupte mai mult pentru convingerile lui.

Capricornul este semn de Pământ; Vărsătorul este semn de Aer. Vărsătorul vede viața ca pe un șir de explorări și experimente; Capricornul caută întotdeauna un anumit rezultat. Conflictele pot să apară atunci când Capricornul este prea milităros sau atunci când Vărsătorul decolează prea sus de la realitate și lasă lucruri neterminate. Ambii parteneri au nevoie să învețe că aceste diferențe sunt înnăscute în fiecare dintre ei și că au de câștigat dacă fac din asta un atu al cuplului, combinându-și metodele și abordările.

Capricornul este un semn cardinal; Vărsătorul este un semn fix. Ambii pot fi încăpățânați și inflexibili. Ambii sunt foarte energici și hotărâți când e vorba să obțină ceea ce și-au propus și, dacă au un plan, nu renunță la el până obțin rezultatul. Capricornul preferă să vină cu ideile și să împartă atribuțiile. Vărsătorul este încântat să-l ajute pe Capricorn, dacă i se dă un rol consistent. Conflictele pot să apară din cauza încăpățânării celor doi parteneri. Dacă au stabilit să sunt aliați și că trag în aceeași direcție, conflictele pot fi stinse pe cale de negociare și vor fi rezultate deosebite.

Care este cel mai bun aspect în relația dintre un Vărsător și un Capricorn? Este legătura puternică pe care cei doi o formează atunci când sunt împreună. Această relație va fi plină de revelații pentru fiecare dintre parteneri. Cuplul va funcționa cu rezultate majore și se va impune în fața celor din jur.

Citește și
Zodia Capricornului, descriere generală
Zodia Vărsătorului, descriere generală

Compatibilitatea în dragoste a Vărsătorului cu Vărsătorul

Doi Vărsători într-o relație se vor concentra împreună asupra aspectelor pozeitive ale umanității. Acest cuplu adoră să-și facă prieteni, să-i ajute pe alții și, la o scară mai mare, să contribuie la schimbările în bine ale societății. Au tendința de a fi sociabili, activi și lucrează cel mai bine sub presiune. Această pereche se înțelege bine și este invidiată de ceilalți. Împreună le place să urmărească evenimentele și să poarte discuții pe teme moderne, progresiste.

Independenți și cosmopoliți, toate participările la lor la viața socială se desfășoară sub semnul unei relative detașări. Își petrec cea mai mare parte a timpului în afara casei și colaborează bine într-o arie mai largă decât cea familială: într-o organizație, într-o afacere. Uneori, ceoi doi parteneri au dificultăți în a-și identifica și exprima sentimentele reale – pe cele proprii, pe ale partenerului sau pe ale celor din jur. Ei au idei destul de clare despre felul în care ar trebui să se poarte oamenii, dar acestea sunt la un nivel teoretic, cu mai multă sau mai puțină aplicare la persoanele concrete.

Vărsătorul este guvernat de Saturn și Uranus. Uranus controlează ideile noi și radicale. Ideile Vărsătorului sunt atât de originale și de îndrăznețe, încât sunt adesea considerate excentrice. Vărsătorul poate fi prea intens pentru nativii din celelalte zodii și sunt adesea considerați doar inteligență pură. Oricum, Saturn îi imprimă un nivel deontologic înalt, tenacitate și responsabilitate. Asta îi determină pe cei doi Vărsători să lucreze susținut și cu maximă bună-credință asupra oricăror dificultăți care intervin între ei. Înaltul său nivel etic face ca acest cuplu să fie respectat de toată lumea.

Vărsătorul este semn de Aer. Dezbatirile și confruntarea deschisă cu problemele este a doua lor natură. Motivele pentru care Vărsătorul este atât de sigur pe sine poate, de asemenea, să fie sursa unei detașări mentale și emoționale care să intervină între ei. Ei formează o echipă excelentă și împărtășesc conversații foarte interesante, dar aspectul intim al relației poate solicita ceva efort ca să funcționeze cum trebuie.

Vărsătorul este un semn fix. Această însușire poate face cuplul să fie unul foarte productiv dar și foarte încăpățânat. Ideile creative curg din abundență între cei doi parteneri Vărsători și fiecare dintre ei respectă contribuția celuilalt la realizarea obiectivelor comune. Uneori, opiniile lor puternice se pot ciocni și pot duce la dispute aprinse. Ambilor parteneri le displac situațiile în care cineva nu le împărtășește dorința de progres.

Care este cel mai bun aspect al unei relații dintre doi Vărsători? Ideile noi pe care le aduc constant. Fiind doi vizionari, împreună fac un pas decisiv către reformă și inovație, atât în viața grupului și a societății din care fac parte, cât și în viața lor, ca indivizi și ca cuplu. Atâta timp cât ambii parteneri își amintesc să păstreze romantismul și să condimentteze relația cu puțină pasiune, legătura lor va fi un mare câștig pentru fiecare dintre ei și pentru comunitatea lor.

Citește și
Zodia Vărsătorului, descriere generală

Compatibilitatea în dragoste a Vărsătorului cu Peștii

Dacă un Vărsător și un Pești hotărăsc să lege o relație, va fi multă compasiune dar și multă creativitate înter ei. Acești doi parteneri sunt idealiști și în mod individual, și împreună. Peștii se mișcă lejer în mediu, iar Vărsătorul inventează mereu câte ceva și găsește modalități noi de a face lucrurile. Acest cuplu sapă adânc după adevăr în orice privință și caută întotdeauna soluții. Ambii tind să fie introspectivi. Vărsătorului I se întâmplă să-I judece pripit pe cei care nu-I împărtășesc viziunile, în timp ce Peștii tind să manifeste prea multă compasiune, inclusiv pentru cine nu merită.

Vărsătorul și Peștii sunt prieteni foarte buni dar pot face și un cuplu romantic reușit. Problemele sunt rare. Vărsătorul poate fi uneori prea intelectual și distant pentru nevoile Peștilor; Peștii pot fi prea creduli și prea dispuși să se sacrifice, potrivit părerii Vărsătorului. În unele cazuri, reacțiile total diferite în anumite situații pot căsca prăpăstii între cei doi. Vărsătorul îi concediază repede pe cei care nu sunt de aceeași părere cu el; Peștii se implică prea repede în problemele celorlalți iar dacă implicarea lor este descurajată, pun totul la inimă. Ocazional, apar conflicte, dar acești doi parteneri uită și iartă repede.

Vărsătorul este guvernat de Uranus și Saturn; Peștii sunt guvernați de Jupiter și Neptun. Uranus este responsabil cu ideile „neortodoxe', cu practicile inovatoare. Saturn furnizează acțiunea în acord cu aceste idei și abilitatea de a organiza în detaliu. Jupiter e responsabil cu filosofia, cu predarea învățăturii, cu înțelegerea. Neptun se concentrează pe spiritualitate, așa că Peștii sunt sincer interesați să înțeleagă totul, mai ales să-și înțeleagă partenerul. Ori de câte ori Vărsătorul vine cu o idee nouă, partenerul nativ în Pești este nerăbdător s-o înțeleagă la nivelul intuitiv. Acest cuplu este într-o relație de complementaritate, bazându-se pe resurse profunde, atât intelectuale cât și emoționale.

Vărsătorul este semn de Aer; Peștii sunt semn de Apă. Această relație este motivată pe de o parte de intelect, pe de alta, de sentimente. În viața lor se întâmplă mereu câte ceva iar uniunea lor tinde să fie una dinamică și flexibilă. Când e bine, e foarte bine; când e rău, comunicarea area profunzimi abisale. Peștilor le place să se afle acolo unde acționează Vărsătorul, iar Vărsătorul poate învăța de la Pești toleranța și căldura. Acești parteneri lucrează bine împreună. Chiar dacă se contrazic, diferența lor de opinii nu durează mult. Conflictele pot apărea din cauza nevoii Peștilor de suport emoțional în opoziție cu preferința Vărsătorului pentru idei în locul romantismului.

Vărsătorul este un semn fix; Peștii sunt un semn mobil. Vărsătorul inițiază proiecte noi și schimbări, iar Peștii acceptă cu plăcere atâta vreme cât rolul care-I revine în ducerea la îndeplinire este unul care ajută și la îmbunătățirea relației. Când acești doi parteneri acționează împreună, nu vor avea dispute pentru atribuirea creditului. Ambele semne sunt mai bune în inițiere decât în îndeplinire. Dacă Vărsătorul se plictisește de această relație, peștii îi vor urma exemplu și vor dori să-și vadă mai departe de viață.

Care este cel mai bun aspect al relației dintre Pești și Vărsător? Este interesul lor împărtășit în cultivarea cunoștințelor și acceptarea ideilor noi și cosmopolite. Coincid în nivelul de entuziasm și energie, în dorința de a avea o relație sinceră, cinstită și deschisă.

Citește și
Zodia Vărsătorului, descriere generală
Zodia Peștilor, descriere generală

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Compatibilitati Zodii