Compatibilitatea în dragoste a Vărsătorului cu celelalte zodii

Compatibilitatea în dragoste a Vărsătorului cu celelalte zodii se circumscrie valențelor vizionare și progresiste ale acestei zodii.

Compatibilitatea în dragoste a Vărsătorului

Compatibilitatea în dragoste a Vărsătorului cu Berbecul

Combinația dintre viziunea Vărsătorului și acțiunea Berbecului poate face acest cuplu foarte creativ. Relația lor este oricum, numai statică nu. Pot fi competitivi, dar viața lor împreună nu e niciodată plictisitoare.

Aceste două semne zodiacale, aflate la distanță de alte două semne, tind să aibă o conexiune specială. Sunt prieteni foarte buni și comunică perfect. Au o înțelegere specială unul pentru celălalt în privința viziunii idealiste, entuziaste asupra vieții. Ambii caută acțiune și experiențe noi. Ambii sunt demonstativi și se dau în spectacol.

Multe relații Berbec-Vărsător se bazează pe admirația reciprocă. Berbecului îi place unicitatea Vărsătorului, viziunea sa inventivă asupra lumii; Vărsătorul îl iubește pe Berbec pentru energie și inițiativă – vărsătorul are tot timpul idei noi, dar uneori i se pare greu să le pună în practică.

Câtă vreme ambele zodii prețuiesc independența, tendința posesivă a Berbecului îl poate face pe Vărsător să reacționeze prin respingere și detașare, ca tactică de a se proteja. Totuși, între ei există acea conexiune specială de dragul căreia trebuie să învețe să se înțeleagă și să se accepte.

Berbecul poate fi prea implicat pentru gustul Vărsătorului; pentru gustul Berbecului, Vărsătorul poate fi prea imprevizibil. Se pare că, în sfârșit, s-a găsit un semn care să-l întreacă pe Berbec la capitolul impredictibilitate. Atâta timp cât ambii parteneri furnizează asigurări că relația este solidă și importantă pentru fiecare, totul e bine.

Berbecul este guvernat de planeta Marte, a pasiunii; Vărsătorul, de Saturn, planeta karmei, și de Uranus, planeta rebeliunii. Vărsătorul își ia viziunile sale progresiste de la Uranus și conștiința sa socială de la Saturn. Marte poate să aducă valoare suplimentară: pasiune, acțiune practică.

Berbecul e semn de Foc; Vărsătorul, semn de Aer. Aerul întreține focul și îl ajută să se dezvolte. În mod similar, Vărsătorul îl poate ajuta pe Berbec să gândească planuri noi și apoi să le realizeze. Vărsătorul poate să-l stimuleze intelectual pe Berbec, ceea ce alte zodii nu reușesc. Având arii largi de interese, Vărsătorul activ intelectual îi furnizează Berbecului activ fizic o mulțime de idei pentru noi aventuri și cruciade.

Berbecul este semn cardinal; Vărsătorul este semn fix. Berbecul îi dă Vărsătorului curajul de a trece la acțiune practică, în loc să rămână la faze de elaborare teoretică. Vărsătorul î poate ajuta pe Berbec să se stabilizeze și să finalizeze un proiect în loc să sară la altul nou lăsându-l pe cel vechi neterminat. Cei doi au mult respect și admirație unul pentru celălalt, ceea ce ajută la depășirea obstacolelor din relația lor.

Care este cel mai bun aspect din această relație? Abilitatea lor de a realiza atât de multe atunci când sunt împreună. Focul și aerul, tipul cardinal și tipul fix – acoperă toate variantele necesare progresului. Aceasta este o realiție a viziunii și a practicii.

Citește și
Zodia Vărsătorului, descriere generală
Zodia Berbecului, descriere generală

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Compatibilitati Zodii