Compatibilitatea în dragoste a Capricornului cu celelalte zodii

Compatibilitatea în dragoste a Capricornului cu celelalte zodii este decisiv determinată de natura responsabilă și disciplinată a acestui semn zodiacal.

Compatibilitatea în dragoste a Capricornului

Compatibilitatea în dragoste a Capricornului cu Berbecul

Un Berbec și un Capricorn împreună trebuie să muncească din greu ca să-și mențină energia. Abordările lor par opuse – Berbecul este preocupat numai de acțiune, fără să-și bată capul încotro e îndreptată acțiunea și ce va obține, în timp ce Capricornul își petrece mult timp cumpănind dacă și în ce măsură va beneficia de pe urma unei anumite acțiuni. Berbecul se mișcă rapid ceea ce Capricornului i se pare riscant, iar el detestă riscul inutil. Relația merge greu, cu mare bătaie de cap pentru definirea obiectivelor comune. Fiecare ajunge unde și-a propus, dar pe căi diferite și în locuri diferite.

Capricornul e mai degrabă liniștit și discret, în timp ce Berbecul este gălăgios și se expune. Sunt amândoi încăpățânați și fiecare își închipuie că numai calea lui e cea bună. Ca să lucreze împreună, trebuie să fie de acord că nu sunt de acord. Filosofiile lor sunt diferite: Berbecul caută scurtături; Capricornul vrea să urmeze regulile, căile încercate și dovedite ciabile.

Cum se manifestă toate acestea într-o relație romantică? Berbecul se îndreaptă impetuos și pasionat spre partenerul ales, fără să se gândească dacă acesta este cel potrivit. Capricornul, pe de altă parte, analizează îndelung potențialul unei relații, posibilitatea progresului împreună. Dacă reușesc să ajungă la un numitor comun, cei doi pot învăța unul de la altul lucruri care le-ar fi rămas străine dacă nu se întâlneau.

Berbecul este guvernat de Marte, planeta pasiunii; Capricornul, de Saturn, planeta karmei. Aceste două planete, de obicei, se opun una alteia, tot așa cum Berbecul și Capricornul au de luptat ca să-și găsească un teren comun. Iar dacă și-l găsesc, planetele care-i patronează pot face ca cei doi să se completeze. Saturn are puterea perseverenței în timp ce Marte are energia inițiativei și a învingerii obstacolelor. Berbecul și Capricornul ar face un tandem mai reușit în muncă decât în dragoste.

Niciunul dintre cei doi parteneri nu renunță ușor. Dacă nu-și stabilesc un țel comun – sau dacă au mai multe de făcut împreună și într-un timp mai îndelungat, ca în cazul partenerilor de viață – încăpățânarea lor îi poate duce fie la ciocniri violente, fie la reprimarea sistematică a sentimentelor.

Berbecul e semn de Foc; Capricornul, de Pământ. În timp ce Berbecul e mai dinamic, Capricornul e mai stabil și mai practic. Capricornul se întreabă de ce ar face ceva care nu-i slujește adevăratele scopuri în viață; Berbecul face ceea ce-și dorește pe moment, fără să elaboreze planuri și strategii.

Atât Berbecul cât li Capricornul sunt semne cardinale. Ambii sunt plini de inițiativă, dar au interese și abordări atât de diferite încât se descurcă mai bine dacă-și asumă roluri separate. La suprafață, Berbecul este liderul, pentru că e mai energic, și dărâmă mai mai zgomotos obstacolele. Capricornul este liderul indirect: el este cel care urmărește cu consecvență realizarea scopurilor. Este important pentru acești doi parteneri să înțeleagă că compromisul este cheia pentru ca relația lor să funcționeze.

Care este cel mai bun aspect al relației dintre Berbec și Capricorn? Fiecare aduce cu sine calități unice. Odată ce înțeleg să-i permită fiecare celuilalt să fie el însuși, lucrurile încep să iasă la un nivel deosebit. Este o relație plină de provocări, dar dacă cei doi pot învăța unul de la altul, merită!

Citește și
Zodia Capricornului, descriere generală
Zodia Berbecului, descriere generală

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Compatibilitati Zodii