Compatibilitatea în dragoste a Balanței cu celelalte zodii

Compatibilitatea în dragoste a Balanței cu celelalte zodii este marcată de nevoia acestei zodii de armonie, dar și de instabilitatea ei tipică.

Compatibilitatea în dragoste a Balanței

Compatibilitatea în dragoste a Balanței cu Berbecul cu Balanța

Berbecul și Balanța sunt semne opuse în zodiac. Fiecare dintre cele două semne posedă calități care-i lipsesc celuilalt. Dacă Berbecul își combină temperamentul impetuos cu simțul armoniei atât de natural la Balanță, relația va dobândi echilibru dar nu va duce lipsă de anvergură a trăirilor.

Berbecul este un semn orientat spre sine; Balanța este orientată spre parteneriat. Berbecul este impulsiv, nerăbdător, mereu gata să se arunce într-o nouă experiență, în timp ce Balanța este indecisă, iubitoare de pace și căutătoare de calm și abordare lentă. Berbecul ar putea să învețe că modul lui de a face lucrurile nu este neapărat cel mai bun.

Așa cum se întâmplă de obicei cu semnele opuse în zodiac, Berbecul și Balanța manifestă între ei o deosebită atracție sexuală. Conexiunea dintre cei doi este uimitoare atunci când e bine, dar poate să-i pună la grea încercare atunci când e rău. Semnele opuse dețin energii care tind să se încurce și să se înnoade dacă nu se ajunge la o înțelegere.

Berbecul și Balanța sunt o combinație echilibrată. Balanța fermecătoare și cultivată îl poate învăța pe Berbecul insolent câte ceva despre stil și maniere. Balanța prețuiește armonia în relație și face eforturi deosebite ca s-o mențină. Berbecul e foarte hotărât și poate s-o învețe pe Balanță să aibă încredere în intuiție și să decidă mai ușor.

Zodia Berbecului este guvernată de planeta Marte; Balanța, de Venus. Aceasta este o potrivire minunată, pentru că acestea sunt planetele pasiunii și, respectiv, a iubirii. Energia masculină a lui Marte se armonizează cu energia de tip feminin a lui Venus. Marte este despre pasiune și romantism; Venus este despre frumusețe și romantism – iată o combinație reușită.

Berbecul e semn de Foc; Balanța e semn de Aer. Aerul alimentează focul, îl ajută să crească și să se disipe. Berbecul are un efect pozitiv puternic asupra dezvoltării și progresului Balanței: el o poate ajuta să-și pună în practică ideile.

Ritmul rapid în care se mișcă Berbecul poate intra în conflict cu maniera mai calmă, mai studiată a Balanței. În orice caz, ambii au arii largi de interese și, la sfârșitul unei zile grele, Berbecul va veni acasă cu o tolbă de povești interesante și amuzante pe care i le va spune cerebralei Balanțe.

Berbecul și Balanța sunt ambii semne cardinale. Ambii au inițiative, dar le e mai greu să continue proiectele începute. Ambii sunt tentați să se apuce de lucruri pe care n-au de gând să le ducă la bun sfârșit, fie că e în domeniul profesional, fie e că e în plan personal.

Berbecul o să apară ca fiind liderul, din cauza energiei lui impulsive, dar Balanța va conduce în plan intelectual de la punct fix. Ambele semne vor să fie la conducere, dar Berbecul va folosi forța și intimidarea ca să se impună, în timp ce Balanța se va folosi de farmec și de abilitatea de a manipula. Pentru sănătatea acestei relații, compromisul este esențial. Balanța cea diplomată se descurcă mult mai ușor cu noțiunea de compromis decât berbecul cel orgolios și încăpățânat. De aceea, pacea și armonia cad mai mult în sarcina Balanței și sunt mai mult meritul ei.

Care este cel mai bun aspect în această relație? Armonia rezultată din uniunea lui Marte cu Venus. Echilibrul dintre sine și ceilalți este marea lecție pe care cele două zodii o vor învăța una de la alta. Fiecare dintre parteneri aduce în relație ceea ce îi lipsește celuilalt.

Citește și
Zodia Balanței, descriere generală
Zodia Berbecului, descriere generală

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Compatibilitati Zodii