Compatibilitate zodia Peşti. Cu aceste zodii se potrivesc cel mai bine

Compatibilitate zodia Peşti. Persoanele născute sub semnul zodiacal al Peștilor sunt de o sensibilitate și de un dramatism exagerate, dar sunt și foarte schimbătoare și ce-i drept puțini parteneri reușeșc să le facă față. Iată care sunt zodiile cu care se potrivesc cel mai bine nativii Pești și cu care pot forma relații de lungă durată.

 

Pești și Leu

Imaginația bogată și spiritul copilăresc îi aduc pe cei doi împreună. Leul știe că poate găsi compasiune la Pești, care dau dovadă de dragoste profundă și loialitate. Peștii admiră farmecul personal al Leului iar Leul se simte norocos că a găsit așa un bun ascultător.

Întâlnirile pot lua întoarceri spontane, ambii putând să renunțe cu ușurință la rolul de adulți. Sunt capabili să privească viața cu umor și să-i binedispună pe ceilalți.

Nevoia Leului de aprobare îi poate duce pe Pești la limita răbdării. Când Peștii se scaldă într-un lac de negativism, pot fi ca un duș cu apă rece pentru Leul visător.

Amândoi se consideră generoși și împreună dau petreceri de neuitat. Personalitatea radiantă a Leului atrage atenția tuturor în timp ce cadourile pregătite de Pești dau dovadă de bun gust.

Este o pereche cu un viitor promițător dacă cei doi realizează că au suflete de artiști, dar care se manifestă în maniere diferite.

Pești și Scorpion

Fiind semne de apă, Scorpionul și Peștii au foarte multe în comun iar legătura dintre ei poate fi una extrem de puternică. Practic, ambele zodii pot trăi împreună în același lac liniștit, conectându-se unul cu celălat la nivelul idealurilor și ambițiilor lăuntrice.

Pentru că se cunosc atât de bine unul pe celălalt, Scorpionul și Peștii vor avea fiecare acces aproape instinctiv la multe dintre secretele celuilalt. Tot datorită acestui fapt, vor ști să-și ierte reciproc micile evadări în singurătate de care au amândoi nevoie la un anumit răstimp.

În general, ambii sunt fini cunoscători ai naturii umane și, folosindu-se de intuiția proprie zodiilor de apă, vor forma împreună o pereche deosebit de puternică emoțional, care va reuși să-și urmeze și să ducă la îndeplinire visuri comune și planuri pe termen lung. Împreună, se vor folosi de oameni într-un mod pozitiv, pentru a construi edificii interesante și, deopotrivă, durabile.

Relația aceasta este una armonioasă pentru că fiecare dintre cele două zodii se simte bine în compania celeilalte iar mediul în care vor trăi împreună va fi unul calm și comod. Intimitatea aceasta câștigată împreună va sta la baza unei relații trainice, care le va oferi permanent un loc în care se pot întoarce după momentele mai agitate ale vieții.

 

Pești și Balanță

Balanței îi place să conducă conversațiile, ceea ce Peștilor le convine, dar plăcerea Balanței de a discuta foarte mult se va ciocni de nevoia Peștilor de a filtra totul prin prisma experienței proprii. Peștii se vor simți uneori presați să facă conversație, Balanța putând deveni frustrată de lipsa unui partener dispus la discuții.

Cele două semne sunt foarte compatibile. Balanța este intrigată de mintea creativă a Peștilor, iar când aceștia se pierd în fantezii, Balanța îi va ajuta să-și găsească echilibrul.

Balanța și Peștii pot fi buni prieteni și buni iubiți. Ambii prețuiesc adevărul și armonia. Uneori, pot fi indeciși trăgând simultan în mai multe direcții precum un vas fără cârmă, iar dacă lucrează împreună la ceva, se vor opri din cauza indeciziilor și le va fi greu să meargă mai departe. Cu toate astea, rareori se vor certa, deoarece ambii sunt firi iertătoare și îngăduitoare. Balanța, de regulă, ocolește conflictele, iar Peștii dau dovadă de o mare empatie și își vor ierta repede partenerul, relația lor fiind una flexibilă.

Peștii se simt în siguranță lângă Balanță, care își dorește un cămin liniștit, iar ambii au de-a face cu parteneri devotați. Primele întâlniri vor avea loc la evenimente culturale și în atmosfere elegante.

Acesta este un cuplu care știe să mențină viu romantismul pe termen îndelungat. Le place să marcheze orice eveniment și aniversare și își vor da cu drag o mână de ajutor reciproc. Viața de familie le dă amândurora un echilibru. Se încurajează reciproc să își analizeze sentimentele și să privească profund în ei. Atunci când ambii se implică în relație, aceasta poate dura toată viața.

Zodia Peștilor și Zodia Berbecului – două zodii vecine, diferite, dar nu pe cât ar putea să pară.

Bărbatul nativ în Pești are momentele lui de entuziasm și strălucire, după care se scufundă în ape adânci din care nu mai iese decât atunci când are el chef. Femeia Berbec își vede de treabă și îl lasă într-ale lui, fără să ia personal indispoziția partenerului său. Îl tratează cu răbdarea și cu îngăduința cu care își tratează și copiii atunci când se răsfață.

Peștii și Berbecul se înțeleg de minune în domeniul artei precum și în proiectele de transformare, decorare, amenajare și reparații. Ambii iubesc lucrurile care funcționează și arată frumos – nu sunt adepții cârpelilor și soluțiilor improvizate. Nu se zgârcesc, nu cumpără ieftin și prost. Poate că Peștii au un pic mai multă grijă cum cheltuiesc, dar nu fac rabat la calitate.

La sfârșitul zilei, le place relaxarea, le place să stea puțin la taclale în fața unui pahar de vin și gustă depotrivă o glumă bună.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop