Comedia de succes Boeing Boeing se relansează

Comedia de succes Boeing Boeing se relansează

Boeing-Boeing-Aurelian-Temisan-Maria-Buza-Alexandra-Velniciuc

După ce a cucerit mapamondul cu poante amuzante şi spectaculoase răsturnări de situaţie, intrand chiar şi în Guinness Book of Records drept cea mai produsă comedie franţuzească din toate timpurile, spectacolul Boeing Boeing se relansează!

Piesa  de teatru  revine in forta intr-o noua versiune, cu o serie de elemente supriza si cu doi membri noi in echipa creativa: Horia Moculescu si Dana Dorian.

Boeing Boeing este singura piesa de teatru care in stagiunea 2012-2013 s-a jucat saptamanal in Bucuresti intr-o sala arhiplina de 480 de locuri (sala Epika din Grand Cinema Digiplex).

Din distributia piesei fac parte actori talentati si foarte indragiti de public: Aurelian Temisan, Bogdan Stanoevici, Maria Buza, Anca Sigartau, Monica Davidescu, Tania Popa, Alexandra Velniciuc, Lucian Ghimisi, Marius Gilea.

Boeing-Boeing-Lucian-Ghimisi-Monica-Davidescu-Maria-Buza-Aurelian-Temisan

Spectatorii vor trai la intensitate maxima o zi din viata nebuneasca a lui Bernar, un arhitect care are 3 logodnice, toate stewardese, de nationalitati diferite, fiecare crezand ca ea este unica in viata lui. Se mai adauga un prieten venit din provincie, o menajera buna la toate, care e si bucatareasa si majordom in acelasi timp, si un nou avion Boeing care da peste cap toate orarele de zbor. De de aici un haos nebun si presarat la tot pasul cu hohote de ras.

Una dintre aceste suprize o reprezinta melodia Boeing Boeing care va fi interpretata live in nota comica pe scena, la finalul piesei, de catre actorii din distributie. Melodia a fost compusa de catre Horia Moculescu pe versuri de Dana Dorian.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Stiri