Colivă din grâu cu multă nucă: rețeta măicuțelor de la mănăstire

Ce se întâmplă când mănânci colivă din grâu cu multă nucă: beneficii și rețeta de colivă ca la mănăstire.

Deși în general este asociată cu evenimente triste, împărțindu-se în general cu ocazia trecerii în neființă a apropiaților, coliva este un desert foarte gustos, care are și multiple beneficii pentru sănătate.

Iată câteva dintre lucrurile mai puțin știute despre coliva din grâu.

Colivă din grâu cu nucă: de ce e bine să o mănânci

Coliva este făcută în general din grâu sau arpacaș, care are un conținut extrem de ridicat de minerale și aminoacizi. Consumul regulat de colivă combate astfel anemia, protejează inima de boli și afecțiuni și ajută în tratarea durerilor musculare.

Coliva este un aliment bogat și în magneziu și fosfor. Consumul de colivă previne astfel boli ale inimii precum aritmia și bradicardia, deoarece previne depunerea grăsimilor pe vasele de sânge.

Colivă din grâu cu multă nucă: află aici rețeta ca la mănăstire.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Retete culinare