Codin Maticiuc, avere colosală la doar 41 de ani: „Am cheltuit mai mult”

Codin Maticiuc este una dintre persoanele publice prezente la mai toate evenimentele mondene. În trecut, și-a căpătat porecla de „crai de Dorobanți' sau „băiat de bani gata' din cauza aparițiilor sale în cele mai extravagante locuri și a sumelor fabuloase pe care le cheltuia.

În ultima perioadă, Codin Maticiuc s-a făcut băiat de casă. Se bucură de micuța lui Smaranda și debăiețelul iubitei sale și se implică în activitatea fundației familiei sale, a scris cărți și a jucat în filme, reușind astfel să-și construiască propria avere.

Invitat într-un podcast, Codin Maticiuc a făcut câteva declarații despre modul în care a reușit să strângă o avere, susținând că a și cheltuit foarte mult.

„Eu, personal, am produs câteva milioane, dar, dacă mă uit în spate, zic că am cheltuit mai mult. Am început să fac bani de la 31, într-adevăr, dar pun cheltuielile până în ziua de astăzi. Până la 41 de ani am cheltuit câteva milioane', a spus Codin Maticiuc în podcastul de pe Youtube.

Tânărul afacerist s-a implicat de la o vreme încoace în proiecte extrem de valoroase pentru România. Cu ajutorul fundației familiei și a sponsorizărilor pe care le-a obținut, el a reușit să renoveze spitale publice. De asemenea, a jucat într-un film foarte bine cotat, dar și în serialul „Vlad'.

În urmă cu puțin timp, Codin Maticiuc a scos pe piață o carte în care descrie viața lui Nuțu Cămătaru.

„5 ani am stat pe lângă el, de la nunți și petreceri până la închisori. Am fost cu el să-și viziteze fiul, aflat în pușcărie pe atunci, l-am însoțit la Curtea Supremă unde a fost și condamnat.

L-am vizitat la Jilava, penitenciarul din Ploiești și la cel din Găești. Am văzut și condițiile generale din penitenciare, dar și cele speciale pentru clanuri și îndeosebi pentru «Inamicul Public Numărul Unu». 5 ani. 5 ani de când am intrat în lumea lui, i-am cunoscut deopotrivă anturajul și dușmanii, poveștile și familia', a scris pe Facebook acesta.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete