Codin Maticiuc are un fiu în vârstă de 9 ani?

Codin Maticiuc

În urma tragicelor două crime săvârșite recent în orașul Caracal, întreaga țară este revoltată din cauza felului în care polițiștii au tratat cele două cazuri.

Nefericitele evenimente au determinat multe dintre personalitățile publice ale României să-și exprime opinia cu privire la cele întâmplate. Printre aceste personalități se numără și Codin Maticiuc.

Codin Maticiuc are un fiu în vârstă de 9 ani?

În ultima sa postare publicată pe Facebook, bărbatul mărturisește că este revoltat de toate cele întâmplate, dar și că are un fiu în vârstă de nouă ani. Iată mesajul acestuia:

„Vreau să știu numele celor de la Caracal,

Știți ce s-a întâmplat. Fetița a sunat de trei ori la 112 la ora 11. Nu vreau să vorbesc despre monstrul din casă. Ei vor exista mereu.

Nu vreau să vorbesc nici măcar despre sistemul incompetent care a găsit adresa atât de bine descrisă de fetiță abia la ora 03.

Vreau să vorbesc despre polițiștii ajunși la fața locului la ora 03 care au așteptat mandatul procurorului sau ce au așteptat până la ora 06, în timp ce din casă se auzea „Lasă-mă că mă omori!”.

Vreau să știu cine sunt ei. Vreau să știu cine sunt acești milițieni care nu și-au aruncat straiele de gabori și pistoalele, nu au pus mâna pe pari și n-au intrat peste monstru în bârlog dacă chiar considerau ca n-au dreptul de a interveni ca polițiști.

Cu orice risc. Cu riscul de a fi dați afară sau chiar arestați apoi. Cine avea curajul s-o facă dacă o salvau? Cine avea curajul să îi transforme din eroi în martiri și să-și semneze propria condamnare?!

Vreau să știu cine sunt băiețeii ăia care au patrulat în siguranță prin fața casei. Îmi doresc să fi fost eu în locul lor.

Sau câțiva băieți răi cu infracțiuni la activ pe care-i cunosc. Sau chiar Marian Godina. Sau măcar băiatul meu de 9 ani cu doi colegi de la școală. Oricine cred că făcea mai mult.

Vreau să știu cine sunt ei. Nume, prenume, grad și poze. Vreau să îi fac celebri. Vreau să îi recunoască lumea pe stradă. Dați un share poate îmi scriu oamenii care îi cunosc. Vecini, jurnaliști, ceva…Vedete îi fac!'

Foto: Instagram

Citește și: 

Experții au dat verdictul: viața lui Meghan Markle în familia regală este mult mai grea decât a fost cea a prințesei Diana. Care este explicația?

Oana Roman, reacție dură după ce i s-a spus că își editează pozele pentru a părea mai slabă. Ce i-a spus unui prieten virtual?

Gafă incredibilă a președintelui Donald Trump: a primit-o la Casa Albă pe Nadia Murad, câștigătoarea Premiului Nobel pentru Pace în 2018, dar nu a știut cine este

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete