Club Avantaje

Club Avantaje
Uncategorized
Clubul este dedicat cititorilor fideli ai site-ului Avantaje.ro care vor sa participe activ in cadrul acestei comunitati. Daca nu esti inca membru in Clubul Avantaje, inscrie-te acum!
 
Ce inseamna sa fii membru in Clubul Avantaje? 
Inseamna sa beneficiezi de cateva avantaje oferite de site:
 
» FORUM: Orice membru al clubului nostru poate participa la discutiile din Forum. Ai astfel ocazia de a-ti face noi prieteni, de a vorbi cu tineri de-o varsta cu tine, de a-ti da cu parerea in discutiile celorlalti si de a trimite mesaje private altor membri din club alesi de tine.
 

Cum participi la Forum? 

Dupa ce te-ai inscris in Clubul Avantaje, introduci numele de membru si parola pentru logare, apoi selectezi "Forum" din meniu si intri in el. Selectezi domeniul care te intereseaza iar apoi, din lista de subiecte, iti alegi discutia la care vrei sa participi.
 
» NEWSLETTER: O scrisoare trimisa tie periodic prin e-mail, prin care Avantaje te anunta despre noutatile interesante aparute pe site (aparitia unor stiri, teste, concursuri online, etc).
 
» CONCURSURI: Special pentru membrii clubului Avantaje: sansa de a castiga la concursurile site-ului Avantaje.ro.
 
Cum participi la concursuri? 
Foarte simplu. Introduci numele de membru si parola pentru logare, intri apoi in sectiunea "Concurs" a site-ului si ai sansa de a castiga o multime de premii! 
Poti participa la oricare dintre concursurile site-ului Avantaje.ro (daca sunt mai multe in desfasurare) dar, inainte de a participa, te rugam sa citesti cu atentie regulamentul de participare al concursului respectiv!
De asemenea, nu uita sa citesti informatiile privind afisarea castigatorilor si modul de expediere a premiilor. 
Important! Toate concursurile desfasurate pe site-ul Avantaje.ro se adreseaza cetatenilor romani, cu varsta minima de 16 ani si cu domiciliul stabil in Romania.
 
Cum te inscrii in Clubul Avantaje? 
Completeaza formularul de inscriere si devii membru in Clubul Avantaje. 
Datele furnizate de tine la completarea acestui formular sunt importante pentru noi si vor fi tratate cu confidentialitate (vezi regulamentul clubului).  
 
Datele trimise pentru inscrierea in Clubul Avantaje vor intra in baza de date a Edipresse in vederea prelucrarii si a obtinerii de informatii statistice. Prin inscrierea in Clubul Avantaje si completarea acestor date esti de acord sa primesti materiale informative de la Edipresse si de la partenerii sai cu grija selectati. La cererea ta scrisa adresata la OP1 CP22, Bucuresti, Edipresse se obliga: sa actualizeze, sa stearga sau sa te informeze privind datele tale personale din baza sa de date.
 
De asemenea, in baza acestor informatii furnizate de membri, vom incerca sa publicam pe site articole cat mai interesante pentru tine, pentru ca site-ul Avantaje.ro sa fie asa cum iti doresti tu!
 
Cum navigam pe site-ul Avantaje.ro
Ne-am gandit sa le facem viata mai simpla celor care ajung pentru prima data pe Avantaje.ro. Pentru aceasta, va prezentam si recomandari care i-ar putea ajuta pe cei nou veniti sa navigheze mai usor prin site.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din