Cleopatra Stratan se așează la casa ei! Când se va muta cu iubitul ei, Edward Sanda?

Cleopatra Stratan se așează la casa ei! Când se va muta cu iubitul ei, Edward Sanda?

Cleopatra Stratan și Edward Sanda sunt împreună de ceva timp și aceștia au planuri mari de viitor. De ziua ei de naștere, Edward Sanda a cerut-o în căsătorie, deși mulți nu au crezut în frumoasa lor poveste de dragoste.

Fata lui Pavel Stratan a mărturisit că este foarte încântată de logodna lor pentru că vârsta este doar un număr și tot ceea ce contează este dragostea ce și-o poartă unul altuia.

„Mi se pare minunat și știți de ce? Pentru că asta vine din suflet și nu ține de vârstă!', a spus Cleopatra Stratan la InstaStory.

Fiind o persoană foarte activă și aproape de fanii săi, frumoasa care plângea după „Ghiță' acum 15 ani a mărturisit că momentan, ea și cântărețul nu locuiesc împreună, însă imediat ce își va termina studiile vor face și acest pas.

„Deocamdată locuiesc la Chișinău, fiind elevă la liceu. După ce dau examenele, ne vom muta împreună la București. Dar când vine aici, la Chișinău, stăm amândoi', a răspuns artista unui fan curios.

Mai mult de atât, frumoasa moldoveancă de peste Prut a declarat că își dorește copii și că va fi o mamă care îi va susține în alegerile pe care ei vor vrea să le facă.

„Tot ce pot să-mi doresc de la viitorii mei copii este să facă ceea ce le place și să o facă din suflet. Dacă vor alege muzica, atunci să fie muzică, dacă o să fie sport, atunci să fie sport. Eu ca mamă o să îi susțin întodeauna', a mai spus Cleopatra Stratan.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete