Cleopatra Stratan, mamă la 18 ani! S-a aflat motivul nunții de anul viitor!

Cleopatra Stratan și Edward Sanda

Frumoasa Cleopatra Stratan este îndrăgostită până peste cap de Edward Sanda, iar acest lucru se poate observa foarte clar pe rețelele de socializare unde tânăra își ține la curent fanii cu toate evenimentele importante din viața ei.

Frumoasa moldoveancă de peste Prut se pare că și-a găsit dragostea vieții ei și a mărturisit fanilor că întotdeauna și-a dorit ca primul bărbat din viața ei să fie și ultimul și să se căsătorească cu el. Această declarație i-a determinat pe admiratorii săi să o întrebe care este motivul acestei decizii, având în vedere că are doar 18 ani.

Imediat au început să curgă speculațiile cum că cei doi ar putea deveni părinți anul viitor.

„Se aude că ești însărcinată' a scris un admirator.

Cleopatra le-a răspuns imediat acestora „Doar se aude, credeți-mă', iar afirmația ei a elucidat „misterul' legat de o posibilă sarcină.

Totuși, nunta va fi anul viitor

Singurul lucru cert este marele eveniment ce va avea loc anul viitor. Edward Sanda și Cleopatra Stratan s-au hotărât ca în 2021 să-și unească destinele, însă nu au stabilit exact data, din cauza situației create de pandemia de coronavirus.

„Dacă pandemia se va opri și totul va funcționa normal, în vara anului 2021 va avea loc nunta noastră, în București, iar luna de miere încă nu ne-am hotărât. Noi ne dorim foarte mult să mergem în Maldive!', a spus Edward Sanda pentru impact.ro.

Despre copil, aceștia au declarat că primul bebe va veni cu siguranță în următorii cinci ani și vor o fetiță care să îmbrace hăinuțele Cleopatrei când îl căuta pe „Ghiță'. Momentan, cei doi se vor ocupa de carierele lor muzicale.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete