Cleopatra Stratan, dezvăluiri despre cheltuielile din căsnicia ei cu Edward Sanda: „Încă nu am trecut”

Cleopatra Stratan este una dintre artistele care au intrat la inima românilor de pretutindeni încă de la o vârstă extrem de fragedă. În vara anului 2021, cântăreața a terminat liceul, dar nu și-a continuat pregătirea academică și s-a căsătorit cu Edward Sanda.

Cleopatra Stratan a devenit soția lui Edward Sanda imediat după terminarea liceului. Invitați într-o emisiune online, cei doi au dezvăluit cum este viața lor de familie după aproape un an de la nuntă.

„Încă nu am trecut prin toate situațiile vieții ca să pot să îmi dau seama ce poate face el și eu nu, dar din ceea ce am trăit până acum, de când ne-am mutat împreună, ce pot să fac și eu poate să facă și el și invers', i-a mărturisit Cleopatra Stratan, Alexandrei Ungureanu la emisiunea online, scrie Wowbiz.

Cleopatra StratanSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 11

Edward Sanda a vorbit și despre modul în care își împart cheltuielile, dar și treburile casnice.

„Ne împărțim toate atribuțiile, de la spălat vase, curățenie, cumpărături, strâns de haine și facturi, absolut toate, astea de împart', a dezvăluit artistul.

Dragostea dintre Cleopatra Stratan și Edward Sanda crește în fiecare zi, însă deși au declarat că vor să fie părinți tineri, momentan se axează pe cariera lor muzicală, dar și pe alte proiecte pe care le-au inițiat împreună, cum ar fi o colecție de haine.

„Ne dorim un copil la fel de tineri, dar nu chiar așa de tineri. Pentru că mai așteptăm. Mai vrem să copilărim, să mai vedem și noi lumea asta, că e frumoasă, și să ne ocupăm mai ales de carierele noastre. Oamenii așteaptă material din partea noastră. Și anume muzică, piese noi, ne ocupăm mai mult de asta. Când o să vină și un copil, o să vină, nu l-am programat!', a declarat Edward Sanda, pentru Ciao.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete