Claudiu Bleonț a dat lovitura. Anunțul făcut de actorul în vârstă de 65 de ani: „E un prilej să întineresc!”

Din toamnă, la Antena 1, începe prima comedie romantică românească, „Lasă-mă, îmi place! Camera 609', iar Claudiu Bleonț va interpreta unul dintre personajele serialului.

Actor de teatru şi film, om de televiziune şi absolvent al Institutului de Artă Teatrală și Cinematografică „I. L. Caragiale' din Bucureşti la clasa profesorului Grigore Gonţa, Claudiu Bleonţ a jucat de-a lungul timpului numeroase roluri pe scena teatrului şi a filmului românesc.

În serialul romance de la Antena 1, Claudiu Bleonţ va juca rolul lui Mircea, băiatul mai mare al familiei Pop, ce îi urmează tatălui în cariera de arhitect. Un bărbat deştept, dar deopotrivă leneş, pasionat de muzica rock, fotbal şi literatură, Mircea preferă să nu intre în conflicte şi ori de câte ori are ocazia o scoate la înaintare pe soţia lui, de altfel şi cea care ia deciziile importante în familie.

„Mă bucur mult că joc într-o comedie romantică, e un prilej să întineresc! Îmi place foarte mult distribuţia, îmi plac actorii tineri, încă de când i-am văzut prima oară. Dacă i-aş putea avea pe toţi copii, mi-ar plăcea să fie ai mei! Despre Mircea, ce pot să vă spun este că un tip conţinător şi ridicător la plasă pentru tânăra generaţie şi că mă voi strădui ca prezenţa lui, una discretă de altfel, să mă conţină pe mine ca om şi ca actor, întru totul!', dezvăluie Claudiu Bleonţ.

Claudiu-BleontSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Alături de Claudiu Bleonţ, telespectatorii o vor putea urmări din această toamnă la Antena 1 şi pe actriţa Anca Androne. Absolventă a Universităţii Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică „I. L. Caragiale' din Bucureşti, Anca a jucat numeroase roluri de teatru şi film, dar şi producţii ale micului ecran.

În comedia romantică Lasă-mă, îmi place! Camera 609 de la Antena 1, Anca va juca rolul Luminiţei, o femeie frumoasă, dar bârfitoare şi invidioasă. La rândul ei actriţă, însă care n-a jucat niciodată, Luminiţa îşi doreşte în permanenţă să ajungă la statutul de vedetă. Mamă iubitoare, Luminiţa duce o continuă luptă pentru a nu pierde averea, deşi deopotrivă este o fire foarte cheltuitoare.

„Un nou proiect! Ce bucurie! Ocazia de a sonda o varietate de sentimente, de situații noi! Șansa actorului de a încerca, de a descoperi, de a exersa şi de a construi o nouă viață care nu-i aparține și în tiparele căreia trebuie sa se potrivească, scufunde, contopească. Personajul pe care îl interpretez este spumos, ingenios și câteodată “periculos” și oricum, de neoprit. Are o grămadă de probleme de rezolvat, o familie mare de coordonat și multe intrigi de țesut. Sper ca împreună cu toată echipa să reușim și de data aceasta să-i bucurăm pe cei de acasă, să-i surprindem cu noul proiect!', declară Anca Androne.

Iată ce poți citi în ediția de print a revistei Avantaje, mai 2023:

A apărut ediția de mai a revistei Avantaje. Luna aceasta v-am pregătit materiale interesante, numai bune de savurat dimineața la cafea… În primăvara lui 2023 Avantaje îți este cel mai bun aliat pentru inspirație, informație și entuziasm. Afli lucruri noi sau poate deja știute dar noi te ajutăm să le certifici și să le structurezi. 

Iată o mică parte din cuprinsul ediției:

  • Acidul hialuronic este o super-moleculă pe care o avem cu toții în organism. Ce face acidul hialuronic? Îți spunem noi: are super-puteri: este capabil să amâne procesul de îmbătrânire cutanată.
  • Există superstiții care ne pot schimba viața? Prinși în vârtejul clocotitor al vieții moderne, ignorăm deseori, zeci și zeci de „reguli ale binelui și răului, un fel de legi nescrise, transmise de secole, din generație în generație și după care se conduce lumea misterioasă a semnelor ascunse.
  • Poveși urâte de pe TINDER: Iată câteva povești, cât se poate de adevărate, cu protagoniști care au avut curajul să se destăinuie despre dezastrul care se poate ascunde în spatele unor întâlniri „match by Tinder.
  • Ai colegi dificili? Există conflicte la serviciu? Iată cum trebuie să te comporți: micile neînțelegeri sau conflictele pe care le ai la serviciu îți pot face viața un chin. Nu le lăsa să-ți afecteze randamentul și eficiența, ci găsește modalități prin care defectele colegilor să-ți fie utile ție.
  • Cum se face un shooting de copertă? Fără cei patru pioni importanți, niciun shooting nu e relevant. Tiberiu Arsene, Cristian Buca, Mirela Macovei și Alexandra Calafeteanu sunt departe de a fi simpli pioni într-un proiect de imagine: ei sunt adevărații alchimiști care transformă obișnuitul în remarcabil. 
  • Răsfoiește revista aici: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete